• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BARBERA: Συμφώνησε με την ομάδα της Aspar, για το Πρωτάθλημα του 2010.
Ο Ισπανός προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.
Νέα 13/08/2009 - 04:20

Με τον Alvaro Bautista να ανακοινώνεται σύντομα από τη Suzuki, για τα δύο επόμενα χρόνια, ως team mate του Loris Capirossi, ο Jorze Martinez επέλεξε τον Hector Barbera ως αναβάτη της ομάδας του στα MotoGP, για το 2010.

 

Ο Bautista και η ομάδα Aspar θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη κατηγορία, με την πέμπτη Ducati του grid, τη μοτοσυκλέτα που μέχρι πρότινος οδηγούσε ο Sete Gibernau. Είναι γνωστό ότι ο Martinez προσπαθούσε να πείσει το Bautista να στελεχώσει την ομάδα Aspar. Όταν τελικά αυτό το σχέδιο ναυάγησε, επιστρατεύτηκε η πρώτη εναλλακτική λύση, που ήταν ο Hector Barbera.

 

Ο Barbera και ο manager του συναντήθηκαν με το Jorge Martinez στα paddock του Brno, και συμφώνησαν να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του 2010 με την ομάδα Aspar. H συμφωνία πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα, ή την Παρασκευή, όπως ο Martinez είχε υποσχεθεί στον Ισπανικό τύπο.

 

Για την επιλογή του Barbera έπαιξε ρόλο η καταγωγή του: H ομάδα πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από την εταιρία Generalitat Valenciana, με έδρα τη Valenzia. Τόσο ο Jorge Martinez όσο και ο Hector Barbera κατάγονται από αυτή την περιοχή, οπότε πρόκειται για μια προσπάθεια με απόλυτα κοινές ρίζες, που εξυπηρετεί άριστα τις απαιτήσεις των χρηματοδοτών.

Επόμενο άρθρο »

HERVE PONCHARAL: Το βάθρο, o Εdwards και ο Toseland.

« Προηγούμενο άρθρο

BAUTISTA: Ανακοινώνεται από τη Suzuki;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα