• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HERVE PONCHARAL: Το βάθρο, o Εdwards και ο Toseland.
Η συνέχεια της συνέντευξης του ισχυρού άντρα της Tech 3 Yamaha.
Νέα 13/08/2009 - 10:39

Ο Herve Poncharal, σε συνέντευξη που μέρος της ήδη έχουμε δημοσιεύσει, σχολίασε μερικά από τα τεκταινόμενα, του Πρωταθλήματος MotoGP. Ο αρχηγός της Yamaha Tech 3 επικεντρώθηκε στη δυσκολία μιας δορυφορικής ομάδας να ανέβει στο βάθρο:

 

"Έχει να κάνει με το αν βλέπει κανείς το ποτήρι μισοάδειο, ή μισογεμάτο. Αν θέλω να είμαι θετικός, σήμερα ο Colin είναι 5ος. Οι τέσσερις μπροστά του είναι άπιαστοι (“Untouchables”, όπως είπε) - ο Valentino, ο Lorenzo, ο Casey, και ο Pedrosa – οπότε είμαστε οι καλύτεροι από τους εναπομείναντες. Σαν ομάδα, είμαστε στην τέταρτη θέση. Βρισκόμαστε πίσω από τις τρεις κορυφαίες ομάδες, και μπροστά από τη Suzuki, που είναι εργοστασιακή ομάδα. Συνεπώς, είμαστε η πρώτη δορυφορική ομάδα, και μάλιστα μπροστά από τους δύο αναβάτες της Suzuki, τον Dovizioso, αλλά και τον Nicky Hayden. Αυτό είναι πολύ θετικό."

 

"Από την άλλη πλευρά, θα προτιμούσα να είχαμε την ίδια συγκομιδή βαθμών, με περισσότερα βάθρα. Ο Colin κάνει φοβερή δουλειά, ενώ δυστυχώς, o James δεν αποδίδει μέχρι τώρα αυτά που θα περιμέναμε. Αυτό είναι απογοητευτικό, αλλά τί να κάνεις", ολοκλήρωσε ο Poncharal.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επίσκεψη στη Βιέννη.

« Προηγούμενο άρθρο

BARBERA: Συμφώνησε με την ομάδα της Aspar, για το Πρωτάθλημα του 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα