• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Racing: Mε Hacking αντί Hopkins στη Laguna Seca
Ο 37χρονος Jamie Hacking, τρεις φορές Πρωταθλητής στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Superbikes, θα αντικαταστήσει τον τραυματία John Hopkins στη Laguna Seca.
Νέα 12/07/2008 - 00:00
Ο 37χρονος Jamie Hacking, τρεις φορές Πρωταθλητής στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Superbikes, θα αντικαταστήσει τον τραυματία John Hopkins στον αγώνα της Laguna Seca (20/7), όπως γνωστοποίησε η Kawasaki Racing.

Ο Αμερικανός αναβάτης -που και αυτός όπως και ο Hopkins, έχει γεννηθεί στην Αγγλία- βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στην Ιαπωνία όπου είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την ZX-RR την οποία θα οδηγήσει στον αγώνα των HΠΑ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω μια ZX-RR Ninja στη Laguna Seca. Είναι απίστευτο το πόσο πολύπλοκο είναι το πακέτο των ηλεκτρονικών σε αυτές τις μοτοσυκλέτες. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να ανοίξεις το γκάζι απίστευτα νωρίς στις εξόδους των στροφών, αλλά παρατηρώντας τα στοιχεία διαπιστώνεις ότι μπορούσες να το ανοίξεις ακόμα νωρίτερα», δήλωσε ο Hacking και πρόσθεσε: «Θα τρέξω με τους κορυφαίους αναβάτες στον κόσμο με μια μοτοσυκλέτα την οποία γνωρίζω ελάχιστα λόγω των περιορισμένων δοκιμών που έχω κάνει. Αν καταφέρω να μπω στη δεκάδα τότε θα είμαι χαρούμενος».

Ο Hacking, τον οποίο αποκαλούν "the Hacker", αγωνίζεται φέτος με την Kawasaki στο AMA Superbike και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας έξι παρουσίες στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Σε βρεγμένη πίστα ο Pedrosa ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Ο Stoner δίνει το ρυθμό

Χορηγοί