• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Επιβάλλεται να ξεκινήσω από την πρώτη σειρά»
Ομάδες και αναβάτες κάνουν το Υπερατλαντικό ταξίδι για πρώτη φορά φέτος καθώς στις 14 Σεπτεμβρίου υπάρχει και το GP της Indianapolis.
Νέα 15/07/2008 - 00:00
Ομάδες και αναβάτες κάνουν το Υπερατλαντικό ταξίδι για πρώτη φορά φέτος καθώς στις 14 Σεπτεμβρίου υπάρχει και το GP της Indianapolis.

Η Καλιφόρνια και η πίστα της Laguna Seca φιλοξενούν την Κυριακή 20/7 τον 11ο αγώνα της χρονιάς και ο Valentino Rossi θα προσπαθήσει να πάει ...διακοπές ως επικεφαλής της βαθμολογίας.

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι αυτό με βάση την όχι και τόσο καλή παράδοση που έχει ο Ιταλός στη συγκεκριμένη πίστα, αλλά και το εντυπωσιακό come back του Casey Stoner και της Ducati.

«Η Laguna Seca δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες. Είναι από τις ελάχιστες του προγράμματος που δεν έχω νικήσει ποτέ. Το σίγουρο είναι ότι θα κυνηγήσουμε τη νίκη φέτος», είπε ο 29χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha και πρόσθεσε: «Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί δύσκολη πίστα για τη μοτοσυκλέτα μας αλλά είναι πολύ καλή για την Bridgestone και είμαι σίγουρος ότι το πακέτο μας θα δουλέψει πολύ καλά εκεί».

Tα motoGP επέστρεψαν στη Laguna Seca το 2005. Έκτοτε, στους τρεις αγώνες που έχουν διεξαχθεί, ο Rossi μετράει μια παρουσία στο βάθρο (3ος - 2005), μια εγκατάλειψη (2006) και μια τέταρτη θέση (2007).

«Τα τελευταία δύο χρόνια είχα μεγάλες απογοητεύσεις στη Laguna Seca αλλά ελπίζω ότι φέτος θα έχω καλύτερη τύχη και πως θα διασκεδάσω τον αγώνα», λέει χαρακτηριστικά ο πολυπρωταθλητής και τονίζει πως αν θέλει να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα και να κοιτάξει στα μάτια τον Stoner θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του γκριντ: «Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να κλείσουμε τη διαφορά στην απόδοση που υπάρχει από τον Stoner. Πρέπει πάση θυσία να ξεκινήσουμε από την πρώτη σειρά του γκριντ, γιατί αν μείνουμε πίσω τότε θα είναι πολύ δύσκολο να τον πιάσουμε σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται. Θα κάνουμε τα πάντα φέτος για να φύγουμε από την Καλιφόρνια με τις καλύτερες αναμνήσεις».

Επόμενο άρθρο »

Θα το ρισκάρει ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Σε βρεγμένη πίστα ο Pedrosa ταχύτερος

Χορηγοί