• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Μην τα παρατάς», λέει ο Rossi στον Pedrosa
O Dani Pedrosa πονάει αλλά είναι αποφασισμένος να το παλέψει. Στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής θα διαπιστώσει αν μπορεί να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του και θα αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής 20/7.
Νέα 18/07/2008 - 00:00
O Dani Pedrosa πονάει αλλά είναι αποφασισμένος να το παλέψει. Στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής θα διαπιστώσει αν μπορεί να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του και θα αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής 20/7.

Σίγουρα τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι για τον νεαρό αναβάτη της Repsol Honda ο οποίος έφυγε από το Sachsenring με κατάγματα στον δείκτη και στον καρπό του αριστερού του χεριού και με διάστρεμμα στον δεξί του αστράγαλο.

Ο Valentino Rossi, ο άνθρωπος που δεν έχει χάσει GP όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών -στη Laguna Seca συμπληρώνει 203 συνεχόμενους αγώνες-, έσπευσε να δώσει κουράγιο στον Ισπανό.

«Δυστυχώς ο Dani έπεσε στη Γερμανία. Ήταν ένα άσχημο, τρομακτικό ατύχημα», είπε ο Doctor και πρόσθεσε: «Τον είδα στο αεροδρόμιο και η κατάστασή του σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Θα προσπαθήσει να οδηγήσει αλλά σίγουρα είναι πάντα πολύ δύσκολο όταν τρέχεις με κάποια κατάγματα ή έχοντας υποβληθεί σε εγχείρηση. Εγώ από την πλευρά του θέλω να του πω: 'Μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε όσο μπορείς να πάρεις κάποιους βαθμούς ώστε να παραμείνεις στη μάχη του Πρωταθλήματος».

«Το κάνει από αλληλεγγύη ή από συμφέρον;» θα σκεφτεί κάποιος.

Σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι που θα υποστηρίξουν ότι ο Rossi κάνει αυτές τις δηλώσεις γιατί υπολογίζει πολύ στον Pedrosa καθώς ο Ισπανός μπορεί να «κόψει» βαθμούς από τον Casey Stoner που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση έχοντας πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες. Είναι όμως έτσι; Μάλλον όχι.

Σε τόσο υψηλό επίπεδο και σε ένα τόσο επικίνδυνο σπορ κανείς δεν θέλει και δεν ζητάει το κακό του άλλου, γιατί πολύ απλά όταν είσαι εκτεθειμένος στον κίνδυνο -όπως όλοι οι αναβάτες άλλωστε- μπορείς πολύ εύκολα να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση...

Θυμίζουμε ότι στη βαθμολογία, μετά από δέκα αγώνες, ο Rossi προηγείται με 187 βαθμούς. O Pedrosa ακολουθεί με 171, ενώ ο Stoner έχει 167.

Επόμενο άρθρο »

USA GP: O Stoner σε άλλο ρυθμό ΙΙ

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Nίκη όπως και πέρσι»

Χορηγοί