• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
USA GP: O Stoner σε άλλο ρυθμό
Με λάστιχα αγώνα έκανε καλύτερο χρόνο από ότι με μαλακά δοκιμών τα προηγούμενα χρόνια!
Νέα 18/07/2008 - 00:00
Με το «καλημέρα» ο νικητής των τριών τελευταίων αγώνων, έδωσε το στίγμα του και στην Laguna Seca, όπου στις πρώτες πρωινές δοκιμές σημείωσε με 1:21.915 τον καλύτερο χρόνο που έχει γίνει ποτέ στην πίστα. Με λάστιχα αγώνα έκανε καλύτερο χρόνο από ότι με μαλακά δοκιμών τα προηγούμενα χρόνια!

O Valentino Rossi και η Yamaha του με διαφορά 0.764 του δευτερολέπτου ήταν ο μόνος που βρέθηκε στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2007.

Χρειάζεται όμως να βρει κάτι με την ομάδα του αν θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Αυστραλού, στον πρώτο αγώνα μετά το Κατάρ που φαίνεται ότι δεν θα έχει καθόλου βροχή.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής έχει πεισμώσει και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πραγματοποίησε 33 γύρους, τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο αναβάτη. Με το καλημέρα ρεκόρ από τον Stoner

Με το καλημέρα ρεκόρ από τον Stoner

O Shinya Nakano με την Honda του Gresini ήταν η έκπληξη στην 3η θέση, αρκετά μπροστά από τον Vermeulen με την Suzuki και τον Marco Melandri που ήταν η ευχάριστη έκπληξη για την Ducati, στον -απ' ότι φαίνεται- τελευταίο του αγώνα με την ιταλική φίρμα.

Η άλλη καλή εξέλιξη για τους Ιταλούς είναι η απόδοση του Elias στην 8η θέση. Στις θέσεις 6 και 7 οι σφετεριστές της δεύτερης θέσης στην ομάδα του HRC το 2009, οι Hayden και Dovizioso.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το Kentucky Kid έχει για τον συγκεκριμένο αγώνα νέα σχέδια στο κράνος του, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει ένα χρυσό μετάλλιο προς τιμήν της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ που θα πάρει μέρος στους Αγώνες του Πεκίνου τον Αύγουστο. Στο πίσω μέρος του υπάρχει το χρυσό μετάλλιο της Laguna Seca

Στο πίσω μέρος του υπάρχει το χρυσό μετάλλιο της Laguna Seca

Τη δεκάδα έκλεισαν ο Colin Edwards που μόλις ανανέωσε με την Tech3 και την Yamaha για ακόμα έναν χρόνο και ο Alex de Angelis της Gresini Honda. Οι Αμερικανοί Spies και Hacking με Suzuki και Kawasaki αντίστοιχα ακολούθησαν στις θέσεις 11 και 12.

O τραυματίας Dani Pedrosa στην 19η θέση με διαφορά 3.4 δευτερόλεπτα από την κορυφή θα έχει ένα πολύ δύσκολο ρόλο, αν τελικά καταφέρει να εκκινήσει.

Επόμενο άρθρο »

USA GP: O Stoner σε άλλο ρυθμό ΙΙ

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Nίκη όπως και πέρσι»

Χορηγοί