• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: "Κομβικής σημασίας η γρήγορη προσαρμογή στα ελαστικά της Bridgestone."
Η πρόοδος του Τεξανού στα MotoGP εξαρτάται άμεσα από την προσαρμογή του στα νέα ελαστικά.
Νέα 09/12/2009 - 10:02

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike και αναβάτης της Tech 3 Yamaha, για το 2010, Ben Spies παραδέχτηκε ότι η πρόοδος του στον απαιτητικό χώρο των MotoGP εξαρτάται από την ταχύτητα προσαρμογής του στα ελαστικά της Bridgestone.

 

Ο Τεξανός, που εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με την Yamaha Μ1 στην Valenzia, δήλωσε ότι ακόμα μαθαίνει τα όρια των καινούριων του ελαστικών. "Πρέπει να πραγματοποιήσω περισσότερους γύρους με τα καινούρια ελαστικά. Χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι να ζεσταθούν και κάθε φορά που αλλάζω ρυθμίσεις, ο δεύτερος και τρίτος γύρος μου είναι γρηγορότεροι, αλλά όχι όσο θα επιθυμούσα", δήλωσε ο Spies.

 

"Τουλάχιστον ξέρω ότι έχω περιθώρια βελτίωσης. Η σωστή θερμοκρασία είναι πολύ σημαντική ώστε να δουλεύουν σωστά τα ελαστικά. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, αλλά είναι σίγουρα αρκετά διαφορετικό σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει μέχρι τώρα. Οι αντίπαλοι αναβάτες έχουν προς το παρόν πλεονέκτημα σε αυτό τον τομέα, διότι έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν πλήρως την πρόσφυση των ελαστικών, από την αρχή κιόλας ενός αγώνα", συμπλήρωσε ο Τεξανός.

 

"Σίγουρα χρειάζομαι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τα ελαστικά μου. Θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ και να πιέσω σε μερικές στροφές της πίστας, έτσι ώστε να δω τί συμβαίνει", ολοκλήρωσε ο Spies, που εργάζεται σκληρά για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ben Spies Yamaha
Ben Spies Yamaha

Επόμενο άρθρο »

Rally Memorial Bettega: Νικητής ο HIRVONEN, πολύτιμες εμπειρίες για ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

TECH 3 YAMAHA: Ο Edwards μελλοντικός αναβάτης δοκιμών, στη Γαλλική ομάδα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα