• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TARDOZZI: Επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του στην BMW
Αλλαγή στρατοπέδου για τον Ιταλό
Νέα 06/01/2010 - 03:54

Ο πρώην επικεφαλής της Xerox Ducati, Davide Tardozzi επισημοποίησε τη μετακίνησή του στην ομάδα της BMW, όπου θα αναλάβει το ρόλο του team manager. Ο Tardozzi έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό να επιδείξει με την ομάδα της Ducati στο Πρωτάθλημα WSBK, έχοντας κατακτήσει Τίτλους με τους Carl Fogarty, Neil Hodgson, James Toseland και Troy Bayliss.

 

Ο πολύπειρος Ιταλός άφησε την Ducati στο τέλος της σεζόν του 2009, λέγοντας ότι επιθυμεί μια νέα πρόκληση. Μέσα σε λίγο καιρό, ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της BMW. Ο Tardozzi υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το Γερμανό κατασκευαστή, το οποίο ξεκίνησε να ισχύει από την Πρωτοχρονιά του 2010.

 

"Μπροστά μας έχουμε μια καινούρια χρονιά και μια καινούρια πρόκληση. Η σεζόν που έρχεται αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αν κοιτάξει κανείς τους κατασκευαστές στο Πρωτάθλημα WSBK, η BMW βρίσκεται στην τελευταία θέση. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα βελτιωθούμε και θα ανέβουμε στην κατάταξη πολύ γρήγορα", δήλωσε ο Tardozzi.

 

"Η ομάδα έχει μάθει πολλά πράγματα από τη συμμετοχή της στα WSBK το 2009 και με κάποιες μικρές αλλαγές πιστεύω ότι θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι ο Troy και ο Ruben είναι πολύ γρήγοροι αναβάτες και μαζί τους μπορούμε να παλέψουμε αρχικά για βάθρα και μετά για το Πρωτάθλημα, το 2010", ολοκλήρωσε ο Ιταλός που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη Γερμανική ομάδα στα τέλη Ιανουαρίου, στις δοκιμές του Portimao.

O Tardozzi με τον Troy Bayliss.
O Tardozzi με τον Troy Bayliss.

Επόμενο άρθρο »

JACQUES VS NAKANO: Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: Αποκαλύπτει τους στόχους του για το 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα