• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENTINO ROSSI: Ιεροτελεστίες και προλήψεις
Η προληπτική φύση του Γιατρού
Νέα 07/01/2010 - 09:29

Πολλοί από όσους ασχολούνται με τα MotoGP γνωρίζουν ήδη ότι ο Valentino Rossi είναι προληπτικός, λίγοι όμως ξέρουν το μέγεθος της προληπτικής του φύσης. Ο ίδιος αναφέρει ότι όσον αφορά τη δεισιδαιμονία του, είναι "100% Ιταλός", αφού πράγματι οι Ιταλοί είναι από τους πιο προληπτικούς λαούς της υφηλίου.

 

Μπορεί οι συμπατριώτες του να θεωρούν το νούμερο 13 τυχερό, αλλά αυτό το κάνουν περισσότερο για να ξορκίσουν την κακοτυχία. Το νούμερο "46" που διατηρεί πεισματικά ο Rossi πάνω στη μοτοσυκλέτα του είναι ένα αναγνωρίσιμο σταθερό σύμβολο και έχει αρνηθεί να το ανταλλάξει ακόμα και με το "ιερό νούμερο 1" (όχι μια, αλλά εννιά φορές) του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Το "46" το επέλεξε κλέβοντάς το από έναν καταπληκτικό Ιάπωνα wild card αναβάτη που προσπερνούσε σαν τρελός στη βροχή τους φτασμένους αντιπάλους του και ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Norick Abe. Η επιλογή σφραγίστηκε όταν λίγο αργότερα έμαθε πως με το "46", ο πατέρας του είχε κερδίσει τον πρώτο του αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο στην μοναδική ετήσια επετειακή έκδοση "Valentino Rossi – Ο Θρύλος".

 

 

Επειδή πολλοί μας ρωτήσανε, μπορείτε να βρείτε αυτή την μοναδική έκδοση για τον δημοφιλέστερο και μεγαλύτερο αναβάτη αγώνων όλων των εποχών: τον Valentino Rossi, στο Public Συντάγματος www.public.gr, στο κατάστημα No Limitswww.no-limits.gr στα περίπτερα αλλά και στα γραφεία του περιοδικού μας.

 

2ΔΕΛΤΑ

Μητροπόλεως 43

Μαρούσι

Για πληροφορίες καλέστε στο 210 6125126

Rossi Sup 2
Rossi Sup 2
Rossi Sup 3
Rossi Sup 3

Επόμενο άρθρο »

O CADALORA επιστρέφει στις επάλξεις!

« Προηγούμενο άρθρο

JACQUES VS NAKANO: Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα