• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: Στην εποχή μου έσερνα αγκώνα…
…μόνο όταν έπεφτα!!
Νέα 04/06/2020 - 12:26

Ένας από τους θρύλους του MotoGP, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc Kevin Schwantz, πιστεύει ότι τα ηλεκτρονικά είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στη δική του και τη σύγχρονη εποχή.

 

«Τώρα με τα ηλεκτρονικά στις μοτοσυκλέτες δεν είναι όπως παλιά, που μέναμε πιο πολύ όρθιοι στη μοτοσυκλέτα… τώρα είναι σαν διαγωνισμός ποιος θα πλαγιάσει περισσότερο».

 

«Στις μέρες μου, η μόνη φορά που έσερνα αγκώνα στην άσφαλτο ήταν μόνο όταν έπεφτα!»

 

Ο Schwantz έμεινε με την Suzuki σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ οι μάχες του με τον συμπατριώτη του, τον Wayne Rainey έχουν μείνει στην ιστορία.

 

«Βλέπω τον Alex Rins και είναι τέλεια η θέση του πάνω στη μοτοσυκλέτα και μου θυμίζει τον Rainey. Εγώ από την άλλη ήμουν παντού και άλλαζα θέσεις συνεχώς, σε κάθε γύρο!»

 

«Πάντως και σήμερα οι αναβάτες πρέπει να προσαρμόζουν κάπου-κάπου το στυλ τους».

 

Οι Αγώνες στις ημέρες μας είναι πάρα πολύ πιο αμφίρροποι σε σχέση με εκείνους της εποχής του Schwantz. Ωστόσο και πάλι οι πραγματικά καλοί ξεχωρίζουν.

 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι είναι πάρα πολύ κοντά τώρα, όμως οι καλοί – ο Marquez, ο Rins, ο Dovi, ο Rossi, o Vinales – θα είναι στις πρώτες θέσεις ακόμα κι αν δεν κάνουν καλές κατατακτήριες».

Επόμενο άρθρο »

Cecchinello: Ο Stoner το «μεγαλύτερο ταλέντο»

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πέτυχα περισσότερα απ’ ό,τι περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα