• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Επιστροφή στους Αγώνες;
Μόνο αν είμαι σε θέση να πάρω τον Τίτλο!
Νέα 04/06/2020 - 15:50

Ποτέ μην λες ποτέ… ο Jorge Lorenzo και η επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι «σενάρια» που και πάλι αρχίζουν και ακούγονται στο χώρο του paddock.

 

Και πως όχι, όταν ο ίδιος ο Ισπανός είχε πει στα τέλη της περασμένης χρονιάς ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει, αλλά από τότε δέχτηκε να γίνει δοκιμαστής της Yamaha.

 

Επιπλέον ενώ δεν σκεφτόταν καν τις έκτακτες συμμετοχές, στη συνέχεια δέχτηκε να κάνει τουλάχιστον μια στη Βαρκελώνη, που τελικά δεν θα λάβει χώρα λόγω των επιπτώσεων του Covid-19 στο Πρωτάθλημα.

 

Την ίδια ώρα έκανε και κάποιες επαφές με την Petronas, θέλοντας να βολιδοσκοπήσει αν ήταν δυνατόν να επιστρέψει, ως ομόσταυλος του Rossi και πάλι!

 

Μάλλον ούτε αυτό θα συμβεί, με τον Jorge Lorenzo να λέει:

 

«Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Αλλά και να μην γίνει πάλι χαρούμενος θα είμαι. Αν με πάρουν; Τότε θα ακούσω προσεχτικά το τι έχουν να πουν».

 

«Αν ήταν να επιστρέψω, αν υπήρχε αυτή η σκέψη, θα το έκανα μόνο και μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα είχα τη δυνατότητα να παλέψω για τον Τίτλο».

 

«Για την ώρα όμως είμαι καλά και δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο (σ.σ. να επιστρέψει στη δράση δλδ) θα γίνει. Έχω βρει μια καλή ισορροπία και το διασκεδάζω».

 

«Στο μυαλό μου δεν υπάρχει η ανάγκη επιστροφής στους Αγώνες και στην πίεση… ακόμα κι αν μου λείπει η αίσθηση του να κερδίζεις έναν Αγώνα ή τον Τίτλο που είναι τρομερή».

 

Από τα παραπάνω βγαίνει εύλογα το συμπέρασμα ότι η «πόρτα» του Jorge Lorenzo παραμένει ανοιχτεί και το θέμα τώρα είναι αν κάποια ομάδα θα αποφασίσει να τη «χτυπήσει».

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΡΟΠΗ: Ο Pol Espargaro στην Honda το 2021;

« Προηγούμενο άρθρο

Cecchinello: Ο Stoner το «μεγαλύτερο ταλέντο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα