• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η σημασία του τεστ στο Misano για την Aprilia
Τρεις ημέρες για να διαλέξουν κινητήρα!
Νέα 24/06/2020 - 18:07

Κάθε τεστ, είτε είναι ιδιωτικό είτε επίσημο, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας κάθε εργοστασίου.

 

Αυτή τη φορά όμως, το τεστ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Misano, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της Aprilia για να επιλέξει με ποιο μοτέρ θα ξεκινήσει τη χρονιά.

 

Αυτές οι τρεις ημέρες αποκτούν μια εντελώς διαφορετική σημασία για το εργοστάσιο, καθώς μπορεί η ολοκαίνουργια RS-GP να γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους του, ωστόσο τα προβλήματα αξιοπιστίας φάνηκαν τόσο στην Sepang, όσο και στο Qatar.

 

Επιπρόσθετα, η έξαρση της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, αποτέλεσαν ένα επιπλέον εμπόδιο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

 

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πόσο σημαντικές είναι αυτές οι 72 ώρες, καθώς τόσες έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι της Aprilia για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια.

 

Το βασικό τους μέλημα τώρα είναι να επιλέξουν με ποιο κινητήρα θα ξεκινήσουν τη χρονιά. Ποιον από τους δυο που έχουν στο Misano θα ομολογκάρουν για το ξεκίνημα.

 

Και τα πράγματα δεν δείχνουν ενθαρρυντικά. Σίγουρα η ακριβής πληροφόρηση από ένα ιδιωτικό τεστ δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φάνηκαν και στο Misano τα πρώτα προβλήματα.

 

Όπως αναφέρει το gpone.com, ο οδηγός εξέλιξης της ομάδας, ο Bradley Smith, είδε σε μια από τις εξόδους του στην πίστα τη μοτοσυκλέτα του να σταματά χωρίς λόγο στη μεγάλη ευθεία.

 

Αυτό σίγουρα είναι ένα ανησυχητικό σημάδι, αν και στην Aprilia έσπευσαν να πουν ότι δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από ένα απλό και τυπικό πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε.

 

Ένα άλλο κομμάτι της μοτοσυκλέτας στο οποίο θα χρειαστεί να ρίξουν αρκετό βάρος πριν την έναρξη της χρονιάς, είναι το επίσης αναβαθμισμένο και ανανεωμένο πλαίσιο.

 

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση σε αυτό το μέτωπο.

 

Οι Aleix Espargaro και Bradley Smith είναι και σήμερα στην πίστα. Χτες, πρώτη ημέρα των δοκιμών, ο αδερφός του Aleix, ο Pol, ήταν ο ταχύτερος με 1:33,0 ενώ ο Aleix έγραψε χρόνο στο 1:33,9.

Επόμενο άρθρο »

KTM και Oliveira μπροστά τη 2η ημέρα στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα σχέδια της Ουγγαρίας για το MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα