• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM και Oliveira μπροστά τη 2η ημέρα στο Misano!
Σύμφωνα με ανεπίσημους χρόνους
Νέα 25/06/2020 - 10:36

Ο Miguel Oliveira της Tech3 KTM ήταν ο πιο γρήγορος στο Misano χτες, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας δοκιμών στην Ιταλική πίστα.

 

Επίσημοι χρόνοι δεν υπάρχουν, μιας και το τεστ είναι ιδιωτικό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την πίστα, ο Πορτογάλος κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1:32,9.

 

Αυτό σημαίνει ότι ήταν ένα δέκατο περίπου πιο γρήγορος από τον Pol Espargaro που είχε 1:33,0 την Τρίτη, ενώ χτες ο Ισπανός δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το 1:33,1.

 

Τόσο ο Oliveira, όσο και ο ομόσταυλός του ο Iker Lecuona, θα έχουν ακριβώς την ίδια μοτοσυκλέτα με τους εργοστασιακούς της KTM καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 

Επιστρέφοντας στους χρόνους, ο δοκιμαστής της Ducati Michele Pirro έκανε ίδιο χρόνο με αυτόν του Polyccio, την ώρα που ο Aleix Espargaro βελτίωνε θεαματικά το χρόνο του!

 

Ο αδερφός του Pol, που πρόσφατα ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια με την Aprilia, κατάφερε να κατεβάσει μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του χτες, σταματώντας στο 1:33,4 πάνω στην ολοκαίνουργια RS-GP.

 

Αρκετά πιο αργός ο οδηγός εξέλιξης της Aprilia, ο Bradley Smith – που θα είναι στη θέση του Iannone για τους 2 πρώτους Αγώνες της χρονιάς στην Jerez – σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:34,2.

 

Πάλι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Aprilia φαίνεται να έχει προκρίνει ποιον κινητήρα θα ομολογκάρει για τη φετινή σεζόν. Έχει όμως και αρκετά άλλα εξαρτήματα να δοκιμάσει.

 

Το παρών στο τεστ – στο πρώτο με τη συμμετοχή αρκετών οδηγών του MotoGP μετά την καραντίνα – έδωσε και ο δοκιμαστής της Suzuki, ο Sylvain Guintoli, χωρίς όμως να γίνουν γνωστοί οι χρόνοι του.

 

Οι δοκιμές συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν σήμερα στην Ιταλική πίστα που πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε εκ νέου.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών οι 2 Αγώνες στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Η σημασία του τεστ στο Misano για την Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα