• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Test: Τελευταία ημέρα δοκιμών
Ο Aleix Espargaro ισοφάρισε το χρόνο των KTM
Νέα 26/06/2020 - 10:22

Την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στην πίστα του Misano, ο Aleix Espargaro της Aprilia κατάφερε να ισοφαρίσει τον καλύτερο χρόνο του τεστ.

 

Η KTM ήταν η πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα τις δυο πρώτες ημέρες, πρώτα με τον αδερφό του Aleix, τον Pol Espargaro και στη συνέχεια με τον Miguel Oliveira.

 

Οι δυο τελευταίοι δεν μπήκαν στην πίστα χτες, έχοντας ολοκληρώσει τη δουλειά τους από την Τετάρτη.

 

Έτσι ο Aleix βρήκε την ευκαιρία και κατεβάζοντας για δεύτερη ημέρα κατά μισό δευτερόλεπτο τον προηγούμενο χρόνο του, έκανε και αυτός 1:32,9.

 

Ο ομόσταυλός του για τους δυο πρώτους Αγώνες της νέας σεζόν, ο Bradley Smith, ήταν περίπου 6 δέκατα πιο αργός, σημειώνοντας χρόνο στο 1:33,536.

 

Τα επίσημα ρεκόρ pole position και ρεκόρ ταχύτερου γύρου Αγώνα είναι 1:31,629 και 1:32,678 αντίστοιχα, ωστόσο με την πίστα να έχει καινούργια άσφαλτο αναμένεται να καταρριφθούν τον Σεπτέμβρη.

 

Η KTM και η Aprilia, λόγω των παραχωρήσεων που απολαμβάνουν, είχαν τη δυνατότητα να φέρουν στην πίστα τους εργοστασιακούς τους οδηγούς.

 

Από την άλλη, Ducati και Suzuki που επίσης έδωσαν το παρών, το έκαναν με τους οδηγούς εξέλιξής τους: τον Michele Pirro και τον Sylvain Guintoli.

 

Για τον πρώτο έγινε γνωστό ότι έκανε χρόνο στο 1:33,0 την τελευταία ημέρα ενώ για τον Γάλλο δεν υπήρχε κάποια διαρροή αναφορικά με τον καλύτερό του χρόνο.

 

Οι εργοστασιακοί αναβάτες των 4 εργοστασίων που δεν έχουν παραχωρήσεις (Ducati, Yamaha, Honda, Suzuki) θα ανέβουν για πρώτη φορά στις μοτοσυκλέτες τους στις 15 Ιουλίου.

 

Τότε, σχεδόν πέντε μήνες μετά το τεστ του Qatar, θα γίνουν οι επίσημες δοκιμές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος – για όλες τις κατηγορίες του – στην πίστα της Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Η KTM διάλεξε τα νιάτα αντί της εμπειρίας!

« Προηγούμενο άρθρο

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Petrucci στην Tech3 KTM!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα