• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατά 99% μένει στην Ducati ο Dovizioso!
Τι δηλώνει ο μάνατζερ του Ιταλού
Νέα 29/06/2020 - 14:25

Η μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στον Andrea Dovizioso και την Ducati, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δυο πλευρές, ήταν το οικονομικό.

 

Τη στιγμή που η ομάδα έκανε γνωστό ότι στη θέση του Danilo Petrucci θα βρίσκεται από το 2021 ο Jack Miller, το μόνο που μαθαίναμε από τους κόκκινους για τον Dovi είναι ότι οι συνομιλίες τους δεν προχωρούν.

 

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι οι δυο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, ο μάνατζερ του Dovi, ο Simone Batistella, δήλωσε:

 

«Για μένα κατά 99% θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πρώτα, με βάσει τα όλα όσα έγιναν με τον κοροναϊό φέτος, θέλαμε να δούμε το συμβόλαιο του 2020».

 

«Στην αρχή, μέσα από τις κουβέντες, καταλαβαίναμε ότι η Ducati ήθελε να τα βρούμε, όμως δεν υπήρχε τίποτα εγγράφως».

 

Η Ducati από την πρώτη στιγμή άφηνε να διαρρέει ότι δεν βιάζεται με το συμβόλαιο του Dovi, παρά το γεγονός ότι όλοι οι προηγούμενοι στόχοι της (Vinales, Quartararo κτλ) είχαν χαθεί.

 

Ωστόσο ούτε και ο Dovizioso αγχωνόταν ιδιαίτερα, έχοντας ως μέσο πίεσης το ενδιαφέρον από την ΚΤΜ (κάτι που πλέον δεν ισχύει) ή ακόμα και την πιθανότητα να αποσυρθεί!

 

Μιας και οι δυο πλευρές δεν βιάζονται, ίσως το καλύτερο θα ήταν να περιμένουν τους πρώτους Αγώνες της νέας σεζόν. Αυτό επιβεβαιώνει και ο Batistella:

 

«Ναι, ίσως αυτή να είναι η καλύτερη λύση ώστε και οι δυο πλευρές να έχουν μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης και να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση».

 

Το «ίσως» του Batistella όμως, δείχνει ότι θα προτιμούσε η συμφωνία να έρθει πριν από την 19η Ιουλίου. Και όταν το ρώτησαν, αυτό είπε:

 

«Θα το προτιμούσα. Με τέτοια δύσκολη χρονιά, χρειαζόμαστε την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και αρμονία. Το σημαντικό είναι και οι δυο πλευρές να έχουμε τον ίδιο στόχο».

 

Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, η μόνη λύση τόσο για τον Dovi όσο και για τους κόκκινους, είναι να τα βρουν και να πορευθούν μαζί τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο.

 

Ο Andrea δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε κάποιο εργοστάσιο που μπορεί να του εξασφαλίσει ότι θα κυνηγήσει τον Τίτλο, ενώ ούτε η Ducati έχει κάποιον άλλον αντάξιό του για να τον αντικαταστήσει.

Επόμενο άρθρο »

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιος είναι ο ιδανικός ομόσταυλος για τον Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα