• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Dovi
Ξεκινά αποθεραπεία «αμέσως»
Νέα 29/06/2020 - 17:08

Ο Andrea Dovizioso της Ducati βγήκε από το χειρουργείο και θα ξεκινήσει «αμέσως» αποθεραπεία, για να δώσει κανονικά το παρών «στον εναρκτήριο Αγώνα της Jerez».

 

Ο Dovi είναι από τους πολλούς οδηγούς του MotoGP που παρά τους κινδύνους, προτιμούν την προπόνηση στο χώμα μιας και αυτή τους προσφέρει πολλά οφέλη.

 

Πριν από λίγες ώρες έλαβε μέρος σε Αγώνα MX στην Ιταλία, όπου και τραυματίστηκε μετά από μια άσχημη προσγείωσή του.

 

Ο Ιταλός χτύπησε στην αριστερή του κλείδα και μπήκε αστραπιαία στο χειρουργείο, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η αποθεραπεία του για να είναι έτοιμος για τον πρώτο Αγώνα στην Ισπανία.

 

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν, το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες και στέφθηκε με επιτυχία.

 

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Dovi θα δώσει κανονικά το παρών στις 17 Ιουλίου όταν και θα ξεκινήσουν οι πρώτες ΕΔ της μεγάλης κατηγορίας.

 

Νωρίτερα, στις 15 του μήνα, ο Ιταλός – μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούς όλων των κατηγοριών – θα βρεθεί στην Jerez για το επίσημο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

«Το χειρουργείο πήγε καλά», σχολίασε ο Dovizioso. «Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς που έκαναν την επέμβαση τόσο γρήγορα».

 

«Δεν πονάω πολύ κι αυτό με κάνει αισιόδοξο. Σήμερα το πρωί γύρισα στο σπίτι μου και τώρα θα σχεδιάσω την αποθεραπεία».

 

«Είμαι αισιόδοξος ότι στο διάστημα των επόμενων εβδομάδων αυτή θα ολοκληρωθεί και θα είμαι πανέτοιμος για την έναρξη της σεζόν 2020».

 

Ο Dovizioso είναι σε συζητήσεις ακόμα με την Ducati για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον μάνατζέρ του να λέει πρόσφατα ότι κατά 99% θα συνεχίσει στους κόκκινους.

 

Ο ομόσταυλος του Danilo Petrucci δεν πήρε μέρος στον Αγώνα motocross επειδή ο ίδιος δεν το θέλησε. Η Ducati είχε δώσει άδεια και σ’ αυτόν για να συμμετάσχει.

Επόμενο άρθρο »

Γιατί η Ducati επέτρεψε στον Dovi ν’ αγωνιστεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατά 99% μένει στην Ducati ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα