• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kornfeil: Αποσύρθηκε αλλά επιστρέφει!
Αντικαθιστά τον Bradley Smith στην MotoE
Νέα 30/06/2020 - 11:05

Ήταν μια είδηση που έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο του paddock της Moto3 στην αρχή της χρονιάς, όταν ο Jakub Kornfeil ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα του λόγω έλλειψης χορηγών.

 

Ωστόσο λίγους μήνες μετά, του δίνεται μια ευκαιρία να επιστρέψει στην ενεργό δράση και συγκεκριμένα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην κατηγορία MotoE!

 

Ο Kornfeil, όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα πάρει τη θέση του Bradley Smith στην WithU.

 

Η αντικατάσταση του Smith για την ομάδα ήταν δεδομένη, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Βρετανός θα πάρει τη θέση του Iannone στην Aprilia για τους δυο πρώτους Αγώνες της χρονιάς.

 

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που νοιώθω τώρα! Θέλω να ευχαριστήσω την WithU για την ευκαιρία που μου δίνει. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα».

 

«Έχω δουλέψει με κάποια από τα μέλη της ομάδας και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω και πάλι μαζί τους. Είμαι έτοιμος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και θα τα δώσω όλα».

 

Όσο για τους στόχους του; «Θα το πάρω βήμα-βήμα και θα ανεβάζω ταχύτητα σταδιακά. Θα δουλέψω σκληρά για να εκπληρώσω τις προσδοκίες».

 

Ο Kornfeil είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα (από το 2009) στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κερδίζοντας 5 βάθρα και 1 pole position σε 182 GP.

 

Θα οδηγήσει για πρώτη φορά μοτοσυκλέτα της κατηγορίας MotoE στο επίσημο τεστ της 15ης Ιουλίου στην πίστα της Jerez.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP και Motocross: Μια σχέση αγάπης…

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί η Ducati επέτρεψε στον Dovi ν’ αγωνιστεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα