• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Καλύτερος» σε κάθε γύρο ο Vinales!
Νέα 24/07/2020 - 23:16

Κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές που έκανε στην Μ1, έχουν δώσει στον Maverick Vinales ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Ισπανός κατάφερε να είναι αυτός που ολοκλήρωσε την ημέρα με τον ταχύτερο χρόνο και ήταν ελάχιστα δέκατα μόνο, πάνω από το ρεκόρ pole position του Quartararo πριν από 6 ημέρες.

 

Το απόγευμα, στις πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες, δούλεψε με το μυαλό στον Αγώνα δοκιμάζοντας το σκληρό μπροστινό ελαστικό και όχι το μαλακό που έβαλε πριν από μια εβδομάδα.

 

Με το τέλος και των ΕΔ2, ο Vinales ήταν ευδιάθετος και σίγουρος ότι έχει βρει κάτι πάρα πολύ καλό με τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Ένοιωθα πραγματικά πολύ καλά. Δοκιμάσαμε ένα νέο set-up και δούλεψε πολύ καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Γύρο με το γύρο ένοιωθα και καλύτερα».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Το απόγευμα βάλαμε το σκληρό μπροστά. Πρέπει να δοκιμάσουμε όλα τα ελαστικά για να έχουμε άποψη».

 

«Την Κυριακή θα έχει πάρα πολλή ζέστη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε. Πάντως έχω πάρα πολύ καλή αίσθηση με τα ελαστικά».

 

«Δουλέψαμε πολύ με το μπροστινό ελαστικό, αλλά θα το ξανασυζητήσουμε για την τελική μας επιλογή την Κυριακή».

 

«Νομίζω ότι σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα κάναμε ένα ακόμα βήμα βελτίωσης. Βέβαια το σημαντικό είναι να καταλάβουμε πως θα είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Σε καλό δρόμο ο Γιάννης Περιστεράς στο Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Quartararo και η «εμμονή» του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα