• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Έβλεπα το βάθρο!
Νέα 29/07/2020 - 13:03

Για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα της Κυριακής, ο Joan Mir ήταν σε απόσταση βάθρου. Τελικά συμβιβάστηκε με την 5η θέση που όμως τον άφησε ικανοποιημένο, δεδομένου ότι στον πρώτο Αγώνα είχε  πτώση.

 

«Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και το διασκέδασα, καθώς έβλεπα το βάθρο μπροστά μου. Αυτό που δεν μας βοήθησε είναι το γεγονός ότι καμμία Suzuki δεν τερμάτισε στον πρώτο Αγώνα κι έτσι δεν είχαμε δεδομένα για τα ελαστικά».

 

«Δεν ξέραμε τις πιέσεις και είχα προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό. Όμως καταφέραμε να είμαστε κοντά στο βάθρο ενώ πλησίαζα σιγά-σιγά και τις Yamaha. Αλλά μετά είχα περισσότερα προβλήματα με το μπροστινό και το άφησα».

 

«Ενδεχομένως αν δεν ήμουν πίσω από άλλους να μπορούσα να βελτιώσω πολύ τους χρόνους μου, αλλά είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα γιατί δεν ήθελα να πάω σπίτι μου χωρίς μια καλή θέση».

 

«Ξέρω καλά ότι δεν είναι ακριβώς 5η θέση αυτή, μιας και δυο αναβάτες μπροστά μου είχαν πρόβλημα με τον κινητήρα τους, αλλά είμαι χαρούμενος όπως και να ‘χει».

 

Για την «καυτή» ατμόσφαιρα είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ και στο τέλος ήμουν εντελώς εξουθενωμένος».

 

Με την 5η του θέση, ο Joan Mir ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας. Στο Brno ενδεχομένως να έχει και το νέο μηχανισμό εκκίνησης της Suzuki, που ήδη έχει στη διάθεσή του ο Alex Rins.

Επόμενο άρθρο »

«Έβρασε» ο Pol Espargaro στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πολύ περίεργα πράγματα…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα