• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Καλύτερα κι από το βάθρο στην Jerez!
Νέα 10/08/2020 - 13:13

Η εμφάνιση του Valentino Rossi στο χτεσινό Αγώνα ήταν τόσο καλή, που ο ίδιος ο Ιταλός τη χαρακτήρισε καλύτερη από την παρουσία του στην Jerez II, όταν και ανέβηκε στο βάθρο!

 

Με δυνατό ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Vale κατάφερε να πάρει θέση στην πεντάδα μόλις 1,1’’ από τον τρίτο.

 

Το γεγονός ότι τελικά έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει το 200ο του βάθρο, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι δεν τα πήγε τόσο καλά στις κατατακτήριες του Σαββάτου.

 

Πάντως η δυναμική του παρουσία στο Brno χτες, επισκίασε τόσο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Fabio Quartararo, όσο και τον ομόσταυλό του τον Maverick Vinales.

 

«Ήταν καλός Αγώνας. Στην Jerez πήραμε το βάθρο αλλά εδώ η γενικότερη παρουσία μου ήταν καλύτερη, επειδή έπρεπε να ξεκινήσω από την 4η σειρά».

 

«Οι Αγώνες έχουν γίνει πλέον πολύ περίπλοκοι», πρόσθεσε ο Valentino, που συνέχισε να δουλεύει πάνω στο επιτυχημένο set-up που είχε στην Ισπανία.

 

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα κι είχα καλή απόδοση στην πίστα. Ήμουν δυνατός από την αρχή μέχρι το τέλος και κυρίως και στο τελευταίο κομμάτι του Αγώνα».

 

«Είναι κρίμα που χτες κάναμε κάποια λάθη στις κατατακτήριες. Αν μπορούσα να ξεκινήσω μια σειρά πιο μπροστά ίσως να πάλευα για το βάθρο. Πάντως ήταν καλός Αγώνας και το διασκέδασα».

 

Πλέον ο Valentino Rossi είναι έβδομος στη βαθμολογία με διαφορά 32β από τον πρωτοπόρο Fabio Quartararo.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν καταλαβαίνω τίποτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Τον… «μεγάλο θείο» του ευχαρίστησε ο Morbidelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα