• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Κάθε έναν που περνούσα…
…ήξερα τι θέση είχε στη βαθμολογία!
Νέα 15/09/2020 - 16:58

Μετά τον Αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Misano, ο Jack Miller παραδέχτηκε ότι ήταν επηρεασμένος από τη μάχη του Τίτλου, την οποία είχε στο μυαλό του.

 

Ο Αυστραλός θα μπορούσε να είναι ένας από τους ευνοημένους μετά την πτώση του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Fabio Quartararo.

 

Ωστόσο τα προβλήματα με τα ελαστικά του στο τέλος του Αγώνα τον άφησαν στην 8η θέση, με διαφορά 11,1’’ από την κορυφή και τον Franco Morbidelli.

 

«Νομίζω ότι όλοι είναι πιο σταθεροί τώρα και οι διπλοί Αγώνες δεν κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα», ξεκίνησε να λέει ο Αυστραλός.

 

«Ήξερα… για κάθε έναν που περνούσα γνώριζα από πριν τι θέση έχει στη βαθμολογία. Είναι κάτι που περνά από το μυαλό σου».

 

«Θεωρώ ότι το επόμενο Σ/Κ θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς, όμως πρέπει να βελτιωθούμε και να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για την πρώτη πεντάδα».

 

Στα πρώτα στάδια του Αγώνα ο Jack Miller ήταν πολύ δυνατός. Όταν όμως τα ελαστικά του άρχιζαν να φθείρονται, άρχισε να χάνει θέσεις.

 

Και όπως εξηγούσε μετά τον Αγώνα, για τη σημαντική φθορά δεν φταίει το στυλ οδήγησής του που δεν είναι επιθετικό.

 

Παράλληλα τόνισε ότι είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς της Ducati στη διαχείριση του πίσω ελαστικού.

 

«Υπό κανονικές συνθήκες είμαι ένας από τους καλύτερους στη διαχείριση και στο παρελθόν πάντα ήμουν αυτός με το περισσότερο λάστιχο στο τέλος του Αγώνα απ’ όλες τις Ducati».

 

«Επομένως καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό ήταν ένα σοκ για εμάς… ο Pecco ίσως είναι ο καλύτερος με τις πιο στρογγυλές γραμμές του».

 

«Ωστόσο κι εγώ είμαι ένας από τους καλύτερους στο γκάζι, στο σπινάρισμα σε όλα αυτά… γι’ αυτό και σοκαρίστηκα με τη φθορά που είχαμε».

Επόμενο άρθρο »

Misano test: O Vinales πάλι ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Test: Οι χρόνοι του πρωινού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα