• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταχύτερος με τα νέα εξαρτήματα ο Vinales
Παραμένει όμως απογοητευμένος από την εμφάνιση της Κυριακής
Νέα 16/09/2020 - 11:19

Έγινε ακριβώς όπως έλεγε ο Maverick Vinales, μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στον Αγώνα του Misano 1.

 

Ο Ισπανός επέστρεψε και πάλι στις δυνατές εμφανίσεις στο τεστ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να κάνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Ήταν κάτι που το περίμενε ο Maverick, ο οποίος σχεδόν πάντα στον ένα γύρο στις ΕΔ ή στα τεστ είναι πολύ δυνατός, ενώ στους Αγώνες «χάνεται»…

 

Ο Vinales δοκίμασε διάφορα πράγματα στο τεστ, όπως τη νέα εξάτμιση, το νέο πλαίσιο, ένα καινούργιο ψαλίδι και το πίσω φρένο στο δάχτυλό του.

 

«Παραμένω απογοητευμένος με τον Αγώνα της Κυριακής… εδώ, παρά την πτώση, ήμουν και πάλι γρήγορος».

 

«Έκανα τον καλό μου χρόνο με τα νέα εξαρτήματα που δοκιμάσαμε. Ήταν καλή η αίσθηση, αλλά η μοτοσυκλέτα ήταν ούτως ή άλλως καλή από το προηγούμενο Σ/Κ και δεν ήταν εύκολο να τη βελτιώσουμε κι άλλο».

 

«Με τα νέα εξαρτήματα κάνω ίδιους χρόνους αλλά τους βγάζω πιο άνετα. Αυτό είναι το θετικό. Αυτό σημαίνει ότι αν χρειαστεί να πιέσω τότε μπορώ να είμαι λίγο πιο γρήγορος».

 

Για τον επόμενο Αγώνα στο Misano ο Maverick Vinales είναι έτοιμος να δοκιμάσει στον Αγώνα και το μεσαίο πίσω ελαστικό.

 

Θυμίζουμε ότι στο Misano 1 είχε το σκληρό πίσω, για το οποίο είπε ότι ήταν η σωστή επιλογή και δεν ήταν αυτό η αιτία των προβλημάτων του.

 

«Λύσαμε και το θέμα με το graining στο μεσαίο κι έτσι είμαι έτοιμος να το δοκιμάσω περισσότερο αυτό το Σ/Κ. Ωστόσο και το μαλακό δουλεύει πολύ καλά».

 

«Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι γιατί χάνουμε τόσο πολύ σε πρόσφυση στον Αγώνα και είναι σαν να είμαι πάνω σε πάγο. Αν το λύσουμε θα μπορώ να είμαι πολύ γρήγορος».

Επόμενο άρθρο »

Επιτέλους λύσεις για τον Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio: Καλό τεστ αλλά…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα