• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoE Misano 2: Αγώνας 1
Φοβερός στον τελευταίο γύρο ο Aegerter, πήρε τη νίκη!
Νέα 19/09/2020 - 19:42

Ο Dominique Aegerter συνέχισε το σερί των βάθρων του στο Ηλεκτρικό Πρωτάθλημα της MotoE, κατακτώντας τη νίκη στον 4ο Αγώνα της χρονιάς.

 

Ο Ελβετός έκανε ένα εντυπωσιακό τελευταίο γύρο, κάμπτοντας κάθε αντίσταση για να πάρει τη δεύτερη φετινή του νίκη και να διευρύνει τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

 

Παράλληλα έσπασε το σερί νικών του Matteo Ferrari στην πίστα (είχε τρεις συνεχόμενες), με τον Ιταλό πάντως να είναι διπλά χαμένος μετά το σημερινό Αγώνα.

 

Όχι μόνο επειδή έχασε τη νίκη – και ήταν απογοητευμένος γι’ αυτό στο parc ferme – αλλά και επειδή στον τελευταίο γύρο βγήκε εκτός πίστας, στο πράσινο κομμάτι.

 

Έτσι, αν και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από τον Jordi Torres, έχασε τη θέση του με αποτέλεσμα ο Ισπανός να πάρει τους 20β.

 

Με αυτούς, ο Torres – που πήρε το δεύτερο φετινό του βάθρο – ανέβηκε και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 19β πίσω από τον Aegerter.

 

Την τέταρτη θέση πήρε ο Mattia Casadei ενώ την πεντάδα των πρώτων έκλεισε ο Tommaso Marcon.

 

Να σημειώσουμε ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει και μόνο για τους διπλούς Αγώνες, ο σχηματισμός του δεύτερου Αγώνα θα ορίζεται με βάσει τα αποτελέσματα του πρώτου.

 

Έτσι ο Dominique Aegerter θα ξεκινήσει αύριο από την pole position, με τον Jordi Torres να είναι στη δεύτερη θέση και λίγο πιο δίπλα τον Matteo Ferrari.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η VR46 δεν θα είναι στο MotoGP το ‘21

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Βαρκελώνη: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα