• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πολύ δύσκολος αντίπαλος!
Η Suzuki το φαβορί για τον Τίτλο
Νέα 19/10/2020 - 12:14

Ο Alex Rins κέρδισε το χτεσινό Αγώνα στην Aragon ξεκινώντας από την 10η θέση του grid, ενώ ο Joan Mir τερμάτισε τρίτος και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

 

Ο Andrea Dovizioso ξεκίνησε από την 13η θέση του σχηματισμού εκκίνησης για να τερματίσει 7ος και να βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας μόλις 15β μακριά από την κορυφή.

 

Για τον Dovi, ο Mir είναι ένας από τους διεκδικητές του Τίτλου ενώ η 18η θέση του Fabio Quartararo αποτελεί απλά μια επιβεβαίωση ότι φέτος τα πάντα μπορούν να συμβούν!

 

«Νομίζω ότι και πριν το Le Mans ο Mir ήταν ο δυνατότερος, μιας και ήταν πιο σταθερός από τους υπόλοιπους», έλεγε ο Dovizioso.

 

«Ναι, ο Quartararo έχει κερδίσει παραπάνω Αγώνες κι είναι σημαντικό αυτό. Όμως η Suzuki σε όλα τα Grand Prix είναι εκεί και αυτό είναι που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Να παίρνεις βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

 

«Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα παλέψουμε μαζί τους. Εγώ ξεκίνησα 13ος και κατάφερα να επιβιώσω στη μάχη για τον Τίτλο. Αυτό που έγινε με τον Fabio είναι απλά επιβεβαίωση ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

Ο Andrea Dovizioso επέλεξε να βάλει το μεσαίο ελαστικό πίσω – όπως και οι περισσότερες Ducati – κάτι που τελικά αποδείχθηκε η λάθος επιλογή.

 

«Και με το μαλακό όμως δεν θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο από την 5η θέση ίσως…» λέει ο Ιταλός. «Το μεσαίο δεν δούλεψε όπως στα ελεύθερα».

 

«Δεν είχα λάστιχο στους τελευταίους 8 γύρους και δεν μπορούσα να μείνω με τους μπροστά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό στον επόμενο Αγώνα να είμαστε στις δυο πρώτες σειρές».

 

«Πρώτα-πρώτα όμως πρέπει να  βελτιωθούμε σε κάποιες στροφές που ήμασταν αργοί κι έχανα πολύ στον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Έχω λιγότερο άγχος

« Προηγούμενο άρθρο

Παραμένει προσγειωμένος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα