• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Savadori ή Smith στη θέση του Iannone!
Εξελίξεις στο ποιος θα είναι ο 2ος οδηγός της
Νέα 23/11/2020 - 16:23

Η τελευταία διαθέσιμη θέση για το σχηματισμό εκκίνησης της επόμενης αγωνιστικής σεζόν παραμένει αυτή του τιμωρημένου με αποκλεισμό Andrea Iannone.

 

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν κατασταλάξει για την ομάδα και οι μνηστήρες της θέσης είναι μόνο… δύο!

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Aprilia, οι άλλοι οδηγοί που προσεγγίστηκαν είτε δεν ήθελαν, είτε δεν τους άφησε η ομάδα τους.

 

Ο ένας ήταν ο Marco Bezzecchi, αλλά την κίνηση την εμπόδισε η SKY VR46, ενώ οι άλλοι δύο (DI Giannantonio και Joe Roberts) δήλωσαν ότι δεν ένοιωθαν έτοιμοι να κάνουν το βήμα στη μεγάλη κατηγορία.

 

Το εργοστάσιο είχε σαν επιλογή να πάρει και τον Chaz Davies από τα WSBK, ωστόσο ούτε αυτή η κίνηση ευοδώθηκε χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση.

 

Επιπρόσθετα, ενώ ο Cal Crutchlow ήθελε να πάει στην Aprilia, η ομάδα προσανατολίστηκε σε νεαρούς οδηγούς και ο Βρετανός έκλεισε συμφωνία με την Yamaha ως δοκιμαστής.

 

Έτσι ούτε σε αυτή την – πολύ καλή – λύση δεν μπορεί να στραφεί η Aprilia, που πήρε και αρνητική απάντηση στην πρόταση που έκανε στον Andrea Dovizioso.

 

Επομένως τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα, η οποία σήμερα – όπως και οι υπόλοιπες ομάδες – έπρεπε να καταθέσει μια προσωρινή λίστα με τους οδηγούς.

 

Σ’ αυτή το εργοστάσιο δήλωσε τον Aleix Espargaro και τον Lorenzo Savadori, ενώ κρατά και τον Bradley Smith καθώς ένας από τους δύο θα πλαισιώσει τελικά τον Aleix.

 

Ο Savadori είχε αντικαταστήσει τον Bradley Smith στους τρεις τελευταίους Αγώνες, ενώ ακούγονταν στο paddock ότι υπήρχε ρήξη στις σχέσεις Smith και ομάδας.

 

Φαίνεται όμως ότι οι δυο πλευρές τα ξαναβρήκαν κι έτσι ο Βρετανός θα έχει την ευκαιρία να είναι ο νέος οδηγός της ομάδας για το 2021.

 

Από την άλλη, ο Savadori χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους ανθρώπους της ομάδας και πρόσφατα ο Massimo Rivola έλεγε πόσο καλή δουλειά έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.

 

Επομένως φαίνεται να είναι αυτός που έχει το προβάδισμα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές εβδομάδες «έπαιζε» δυνατά και το όνομα του Jorge Lorenzo για τη θέση του δοκιμαστή.

 

Από τότε όμως μέχρι και σήμερα, τηρήθηκε σιγή ιχθύος και το όνομα του Ισπανού έφυγε από το προσκήνιο.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha Factory αποχαιρετά τον Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Διαχείριση συναισθημάτων για τον Oliveira!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα