• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test: Εντυπωσίασε η Aprilia την 1η ημέρα!
Πρώτος και με διαφορά 1/4 του δευτ. ο Aleix Espargaro
Νέα 06/03/2021 - 20:27

Η πρώτη ημέρα των επίσημων δοκιμών στο Qatar, ολοκληρώθηκε με τον Aleix Espargaro να είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση! Ο Ισπανός πήρε την πρώτη θέση κάνοντας 57 γύρους στο σύνολο. Λίγο πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στην πίστα, ο Aleix έκανε 1:54,687. Ο χρόνος αυτός τον ανέβασε στην πρώτη θέση και τον κράτησε εκεί μέχρι το τέλος.

Πίσω του ήταν ο Stefan Bradl, ο δοκιμαστής της Honda, ο οποίος είχε και το πλεονέκτημα ότι είχε μπει χτες στην πίστα. Ο Γερμανός έκανε κι αυτός χρόνο στο 1:54 και είχε διαφορά στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου από την Aprilia. Την τρίτη θέση πήρε ο Joan Mir. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν από τους λίγους που έμειναν στην πίστα κυριολεκτικά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο! Έκανε 45 γύρους με καλύτερο χρόνο το 1:54,980. Αυτοί οι τρεις ήταν στο 1:54.

Την τέταρτη θέση πήρε ο Jack Miller, μόλις τρία δέκατα από την κορυφή, σε ένα θετικό ξεκίνημα για τον Αυστραλό με την εργοστασιακή Ducati. Πέντε κατασκευαστές στις πρώτες πέντε θέσεις είχαμε με το πέσιμο της καρώ σημαίας των δοκιμών, καθώς ο Miguel Oliveira έβαλε την ΚΤΜ του στην πεντάδα, μπροστά από τον Johann Zarco. Ο Γάλλος έμεινε 6ος με διαφορά τέσσερα δέκατα από την κορυφή, ενώ 64χιλ πίσω του ήταν ο Franco Morbidelli, που ήταν η καλύτερη Yamaha σήμερα.

Όγδοος ήταν ο Alex Rins, αλλά με διαφορά μόλις μισού δευτερολέπτου από την κορυφή, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Maverick Vinales (έμεινε κι αυτός μέχρι το τέλος) και Alex Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Το αφιερώνω στον Fausto..!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test: Η Aprilia και ο Aleix Espargaro στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα