• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Fogarty υπερασπίζεται τον Rossi
“Χωρίς τα ηλεκτρονικά θα κέρδιζε ακόμη”
Νέα 08/05/2021 - 23:43

Τα τελευταία αποτελέσματα του Valentino Rossi έχουν βάλει σε δύσκολη θέση τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, που στα 42 του θα πρέπει να πάρει την απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται στο MotoGP από την επόμενη χρονιά. Με καλύτερο αποτέλεσμα μια 12η θέση, μια εγκατάλειψη από πτώση και την 17η θέση του τελευταίου αγώνα, στον οποίο ποτέ δεν βρήκε το ρυθμό του, οι παραδοσιακοί “haters” (αυτοί που τον μισούν) έχουν βρει την ευκαιρία να εκφράσουν το μίσος τους σε απίστευτο βαθμό. 

 

Στους υποστηρικτές του όμως είναι ο Θρύλος των Superbike και της Ducati, ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Carl Fogarty, που σε μια συνέντευξή του στο Mowmag.com, υπερασπίστηκε τον Θρύλο των MotoGP, λέγοντας ότι είναι θύμα των αλλαγών που έγιναν στους κανονισμούς τα τελευταία χρόνια:

 

"Όπως στην Formula 1, σήμερα στο MotoGP υπάρχει η καλύτερη μοτοσυκλέτα, η καλύτερη ομάδα, η καλύτερη στρατηγική για τη νίκη και όχι ο πιλότος που οδηγεί ξεπερνώντας τα προβλήματα. Στα χρόνια μου ο καρπός του χεριού ήταν τα ηλεκτρονικά! Δεν μ' αρέσει να βλέπω τον Valentino Rossi τόσο πίσω. Είμαι σίγουρος ότι αν κόβανε όλα τα ηλεκτρονικά, θα ήταν ακόμη στην κορυφή! Αλλά δεν θα το κάνουν ποτέ. Ο Rossi έχει κερδίσει τόσα που δεν έχει να αποδείξει τίποτε. Το να αποσυρθεί; Όσο το ευχαριστιέται... αλλά είναι δύσκολο να ευχαριστιέται με τέτοια αποτελέσματα”, είπε ο Carl Fogarty. “Δεν μ' αρέσει γιατί ο Valentino δεν το αξίζει αυτό. Είναι το πιο μεγάλο όνομα του σπορ μας. Ο Rossi ήταν συνδεμένος με Τίτλους και νίκες”, κατέληξε ο Βρετανός που θα τον δούμε το Νοέμβριο στις Σέρρες και θα έχουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε μαζί του, όσοι βρεθούμε στο “Legents On Track”. O 55χρονος ξέρει ακόμη πολύ καλά να διαχειρίζεται το δεξιό του καρπό...

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bagnaia στον παράδεισο, ο Rossi στην κόλαση

« Προηγούμενο άρθρο

Forcada: η ταχύτητα στη στροφή είναι το παν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα