• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kevin Schwantz : Ανησυχώ για τον Rossi
δεν περνάει καθόλου καλά
Νέα 13/05/2021 - 00:27

Ο συμπαθέστατος θρύλος των πρωταθλημάτων ταχύτητας, Kevin Schwantz, μίλησε για την κατάσταση του Valentino Rossi αλλά και για τον Marc Marquez και τον Pedro Acosta (που πρόσφατα δήλωσε ότι o Kevin αποτελεί είδωλό του).

"Ανησυχώ για τον Valentino Rossi, δεν μου αρέσει να τον βλέπω τόσο πίσω ", δήλωσε ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής. "Στο Qatar φαινόταν ότι θα τα πήγαινε καλύτερα, αλλά στο Portimao και στη Jerez δυσκολεύτηκε αρκετά. Μπορεί να μην είναι άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα. Μπορεί οι άλλοι αναβάτες της Yamaha να έχουν βρει κάτι που να δουλεύει καλύτερα για αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι το νούμερο 46 θα παλέψει και πάλι".

"Θυμάμαι τους δύο πρώτους αγώνες του 1995 που δεν μπορούσα να παλέψω για το βάθρο ή την νίκη, ενώ είχα συνηθίσει να κάνω αυτό. Ήταν πολύ σκληρό. Το να τρέχεις έχει πλάκα όταν κερδίζεις. Όταν δεν μπορείς, σταματάει (να έχει πλάκα). Ίσως το να γυρίσει σε πίστες που του είναι γνώριμες να είναι καλό για αυτόν, αλλά ακόμα και αν η μοτοσυκλέτα εξελιχθεί, θα είναι ο τελευταίος που θα λάβει τα καινούρια εξαρτήματα. Φαίνεται ότι πλέον δεν περνάει καλά".

Για τον Marc Marquez δήλωσε : "Η ταχύτητα με την οποία κινείται ο κόσμος των GP είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψεις. Στην Jerez, τερμάτισε σε παρόμοια θέση με την Πορτογαλία. Αυτό δείχνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Δεν γίνεται να απέχεις ένα χρόνο και να περιμένεις να είσαι στο ίδιο επίπεδο", ανέφερε ο  παλαιός πρωταθλητής. ¨ Όταν έτρεχα, αν έχανα έναν ή δύο αγώνες λόγω τραυματισμού, μου έπαιρνε πολύ χρόνο να επανέλθω στο 100% του εαυτού μου. Το μυαλό σου πρέπει να ξανασυνηθίσει, όπως και το σώμα σου. Αλλά αν κάποιος μπορεί να το καταφέρει αυτό, αυτός είναι ο Marc (Marquez)".

Για τον Pedro Acosta ( o οποίος δήλωσε πριν τον αγώνα της Jerez ότι ο Schwantz είναι το είδωλό του), ανέφερε : " Ο Pedro είναι σίγουρα ταλέντο. Θέλω να τον δω σε μια μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα όσο το συντομότερο δυνατόν.  Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να του δώσω είναι να συνεχίσει να περνάει καλά. Για να πετύχεις σε αυτό το σπορ πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις, ξεκινώντας από την προετοιμασία. Πρέπει πάντα να τα πηγαίνεις καλύτερα".

Ο Kevin Schwantz αγωνιζόταν στην κατηγορία των 500cc από το 1986 μέχρι το 1995, κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας το 1993 με την ομάδα της Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Aprilia – Dovi: η βροχή εχθρός και τη 2η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Pirro: Πολύ θα ήθελα να οδηγούσε ο Rossi αυτήν την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα