• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia – Dovi: η βροχή εχθρός και τη 2η μέρα
Μόνο 22 γύρους έκανε σήμερα στο Mugello
Νέα 13/05/2021 - 01:10

Στo Mugello το 2ο ραντεβού του Andrea Dovizioso με την Aprilia δεν πήγε όσο καλά θα μπορούσε και ο μοναδικός λόγος ήταν ο βροχερός καιρός και τις δύο ημέρες. Ο Ιταλός οδηγός έκανε μόλις 22 γύρους, με καλύτερο χρόνο στο βρεγμένο το 2'09'' ενώ ο δοκιμαστής της Ducati Michele Pirro που ήταν στην πίστα την ίδια ώρα “έγραψε” 2'08''4.

Εκτός από τη βροχή και η χαμηλή θερμοκρασία των μόλις 13° στην άσφαλτο δεν βοήθησε να γίνει 

σωστά η δοκιμή και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

“Ήμασταν άτυχοι, αλλά χρησιμοποιήσαμε τον διαθέσιμο χρόνο για να βρούμε τη σωστή θέση πάνω στη σέλα. Θα χρειαζόταν ένα ακόμη τεστ, αλλά προς το παρόν δεν έχει νόημα να μιλάμε για αγώνες”, είπε ο Dovi.

“Οι έκτακτες συμμετοχές δεν ήταν μέσα στα σχέδιά μου για το 2021. Δεν είχα την ευκαιρία να πιέσω δυνατά με αυτήν τη μοτοσυκλέτα ακόμη και έτσι δεν βλέπω κάποιο λόγο να σκεφτώ να συμμετέχω σε αγώνες. Ίσως να υπάρξει η ευκαιρία να κάνουμε άλλα τεστ”. 

“Ζω τη ζωή μου μέρα με τη μέρα, δεν έχω άγχος για την επιστροφή μου στους αγώνες. Αν υπάρξουν οι συνθήκες που θέλω, θα αρπάξω την ευκαιρία. Αλλά προς το παρόν δεν ξέρω τίποτε για το μέλλον μου, δεν ήρθε η ώρα να μιλήσω γι αυτό”, συμπλήρωσε ο Ιταλός που παραδέχτηκε ότι οι οπαδοί του δεν δίνουν δεκάρα για το Μοτοκρός και όλοι του στέλνουν μηνύματα για να γυρίσει στο MotoGP και μάλιστα με την Aprilia. 

 

Επόμενο άρθρο »

Το Le Mans στην ιστορία του MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Kevin Schwantz : Ανησυχώ για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα