• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Gardner στα MotoGP!
Στην Tech3 θα αγωνίζεται το 2022!
Νέα 02/06/2021 - 17:39

Ο πρώτος στο πρωτάθλημα της  Μοτο2, Remy Gardner, έχει ήδη ανέβει 5 φορές στο βάθρο σε 6 αγώνες φέτος. Η πορεία του αυτή, με την ομάδα του Aki Ajo, έπεισε την KTM ότι ο Gardner θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη στο οπλοστάσιό της στα MotoGP. Για αυτό το λόγο προχώρησε σε σύναψη συμβολαίου μαζί του ώστε να τον μεταφέρει το 2022, από την Moto2 στα MotoGP. 

O 23χρονος Αυστραλός θα είναι το 2022 κομμάτι της Tech3 KTM Factory Racing, στην θέση είτε του Iker Lecuona είτε του Danilo Petrucci, με πιθανότερο να χάνει την θέση του τον πρώτο. 

"Είμαι υπερβολικά χαρούμενος που η KTM μου έδωσε αυτή την ευκαιρία", δήλωσε ο Gardner. "Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και ανυπομονώ να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα. Θέλω να ευχαριστήσω την KTM γιατί πιστεύει σε εμένα. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε για να τελειώσουμε το 2021 όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω να ευχαριστήσω όποιον με έχει στηρίξει για να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαστε ακόμα στην αρχή ".

"Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς να φέρουμε τον Remy Gardner στα MotoGP την επόμενη σεζόν γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές του στη Moto2", ανέφερε ο Pit Beirer. "Έχει πολλά να δώσει ακόμα και είναι ωραίο που του δίνεται η ευκαιρία να εξελιχθεί. Ο Remy είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος και δεν τα παρατάει ποτέ. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του στο επόμενο επίπεδο. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ακαδημία της KTM στα GP δίνει την ευκαιρία στους αναβάτες που θέλουν να φτάσουν μέχρι την κορυφή ".

 

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Το Mugello είναι ένα Σαββατοκύριακο που θέλω να ξεχάσω

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: O Quartararo κάνει την διαφορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα