• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Η ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα της νέας Aprilia μου επιτρέπουν να είμαι γρήγορος
Νέα 19/06/2021 - 21:05

Σήμερα ο Aleix Espargaro έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο κατά τις ΚΑΤ2 κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Θα είναι η πρώτη φορά για τον ίδιο από το 2015, ενώ για την Aprilia θα είναι η πρώτη φορά από το μακρινό 2000. Κατά την φετινή σεζόν, η Aprilia δείχνει να έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά κάτι που επιβεβαιώνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Aleix Espargarp δήλωσε: 

"Είμαι πολύ περήφανος για το σημερινό αποτέλεσμα, δυστυχώς οι βαθμοί είναι αύριο. Αλλά το να χαρίσω χαμόγελα στους δικούς μου ανρθώπους (της Aprilia) ήταν κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο. Η Aprilia έχει γίνει πλέον μια σοβαρή μοτοσυκλέτα. Συνήθως εδώ είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της πίστας. Αλλά σε μια Κυριακή αγώνα τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το γκρουπάκι των πρώτων μέχρι το τέλος και τότε, ίσως, αν έχω λάστιχα να μπορέσω να παλέψω για το βάθρο".

"Η ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα της νέας Aprilia μου επιτρέπουν να είμαι γρήγορος", δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης. Σε ερώτηση που του έγινε για το αν αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να φέρουν κάποιον καλό δεύτερο αναβάτη για το 2022, όπως τον Andrea Dovizioso, απάντησε: "Οδηγώ όσο καλύτερα μπορώ. Ξέρω ότι όσο πιο κοντά τερματίζω στους νικητές τόσο πιο εύκολο θα είναι για τον Masimo, να πείσει οποιονδήποτε.  Οδηγώ συνέχεια στο όριο".

Τέλος, ο Aleix μίλησε για την πτώση του αδερφού του σήμερα, στην οποία ήταν μπροστά.

"Ένιωσα άσχημα, ήμουν κοντά του και τον είδα να γλιστράει. Είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, τρεις πτώσεις, εκτός ΚΑΤ2, αλλά το πάλεψε μέχρι τέλους και θα ξεκινήσει όγδοος. Δεν μου αρέσει να τον βλέπω να πέφτει, αλλά είναι μαχητής και δεν τα παρατάει. Δεν αγχώθηκα γιατί είδα ότι έχασε το μπροστινό. Αν ήταν High-siding θα είχα αγχωθεί γιατί πάντα σκέφτεσαι το αρνητικό. Όταν γύρισα στα pits ρώτησα τους δικούς μου (της Aprilia), αν είναι εντάξει. Αλλά, δυστυχώς, είμαστε συνηθισμένοι στις πτώσεις στην δουλειά μας".

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα