• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP Ζέσταμα
Πρώτη θέση για τον Quartararo - Ποινή για τον Bastianini
Νέα 20/06/2021 - 12:03

Για τελευταία φορά πριν τον αγώνα, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα. Λίγο νωρίτερα από αυτό, είχε επιβεβαιωθεί ότι ο Enea Bastianini θα λάβει ποινή τριών θέσεων στο grid λόγω της χθεσινής του οδήγησησς στις ΚΑΤ1. Ο Ιταλός αναβάτης πήγαινε αργά στην αγωνιστική γραμμή, κάτι που επέσυρε την οργή του Danilo Petrucci, o οποόις εξέφρασε έντονα τα συναισθήματά του. Βέβαια για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, ο Bastianini δεν ήταν ο μόνος που έκανε κάτι τέτοιο, καθώς στις ΚΑΤ2 ένας αριθμός αναβατών χρησιμοποίησε την ίδια πρακτική και σχεδόν μάλιστα σταμάτησαν στην πίστα.

Στα αγωνιστικά νέα, πολλοί αναβάτες σήμερα βγήκαν στην πίστα με λάστιχα βροχής και προπονήθηκαν στην αλλαγή μοτοσυκλέτας, καθώς υπάρχει η πιθανότητα βροχής στον αγώνα. Ταχύτερος ήταν ο Fabio Quartararo, ο οποίος άργησε να κάνει την επίθεσή του και βρέθηκε στην κορυφή με 2 λεπτά να απομένουν με χρόνο 1:21.341. Πίσω του, ήταν ο Pol Espargaro, ο οπίος μάλιστα ήταν πρώτος για ένα κομμάτι του session με χρόνο 1:21.404, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Takaaki Nakagami με χρόνο 1:21.420.

Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Joan Mir, ήταν τέταρτος μπροστά από τον Franco Morbidelli, ο οποίος χθες εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την μοτοσυκλέτα του. Έκτος ήταν ο Maverick Viñales, που θα ξεκινήσει από την 21η θέση του grid, ενώ πίσω του ήταν ο Francesco Bagnaia.

O Marc Marquez ήταν όγδοος, ενώ την δεκάδα έκλεισαν ο Jorge Martin και ο Aleix Espargaro, ο οποίος είχε πτώση στην πέμπτη στροφή στην μέση του session. Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Valentino Rossi στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Η ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα της νέας Aprilia μου επιτρέπουν να είμαι γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα