• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi - Ελπίζω ότι ο Vinales και η Yamaha θα τα βρούνε
Νέα 12/08/2021 - 22:14

Η ανακοίνωση της Yamaha νωρίτερα σήμερα, για την διαθεσιμότητα του Vinales είναι το νέο της ημέρας και όλοι συζητάνε για αυτό στο paddock.  Από τη στιγμή που ο  Valentino γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τον  Maverick ήταν λογικό να ζητηθεί η γνώμη του για το θέμα.

Λυπάμαι και για τους δυο, είπε ο ο Rossi Ο Maverick είναι φίλος και η Yamaha ή ομάδα μου, αυτό που συνέβη είναι κακό και για τους δυο εμπλεκόμενους, επίσης είναι κακό και για το πρωτάθλημα. ελπίζω να ηρεμήσουν και να βρουν ένα τρόπο για να συνεχίσουν. Ο Vinales είναι ταχύτατος αναβάτης ικανός να φέρει καλά αποτελέσματα.

Στην ερώτηση αν περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο ο Rossi απάντησε.

Όχι, ήταν έκπληξη και για εμένα, γιατί στην Yamaha υπάρχει ένα καλό κλίμα και οι άνθρωποι της ομάδας είναι επαγγελματίες και εξαιρετικοί άνθρωποι.

Επίσης οι σχέση τους με τον Vinales ήταν καλή, την προηγούμενη σεζόν με την άφιξη του Quartararo επέλεξαν να κρατήσουν αυτόν στην ομάδα αντί για εμένα, δηλαδή επένδυσαν στον Vinales.

Σίγουρα δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να ξέρω περισσότερα από την στιγμή που δεν είμαι μέσα στην ομάδα, αυτό που λέω είναι ότι λυπάμαι πολύ με αυτό που συνέβη.

Πιστεύεις ότι η παρουσία του Quartararo επηρέασε τα πράγματα;

Σίγουρα το να είσαι στην ίδια ομάδα με τον Fabio είναι δύσκολο για οποιοδήποτε. Ξέραμε ότι είχε δυνατότητες άλλα αυτή τη χρονιά έκανε ένα σημαντικά μεγαλύτερο βήμα προς τα εμπρός από αυτό που περίμενα.

Ο Quartararo δεν είναι απλά γρήγορος, είναι πάντα γρήγορος. αυτός και η ομάδα του ξέρουν πως να κάνουν την Yamaha του γρήγορη και αυτός στη συνεχεία ξέρει πως να εκμεταλλευτεί αυτή την ταχύτητα. Φυσικά και ο Maverick είναι ταχύτατος.

Στις δύσκολες στιγμές πόσο σημαντικό είναι να σε υποστηρίζουν οι άνθρωποι σου;

Εχω περάσει 3 - 4  δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, στιγμές χωρίς καλά αποτελέσματα, στιγμές που πραγματικά ένιωθα απελπισμένος και πραγματικά ήθελα να σταματήσω. Το συζήτησα με τους φίλους μου και την οικογένεια και μου έδωσαν κουράγιο να συνεχίσω. Πραγματικά οι δικοί σου άνθρωποι είναι σημαντικοί ειδικά στις δύσκολες στιγμές.

H Yamaha είπε ότι ο Vinales προσπάθησε να σπάσει τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας του, πόσο πιθανό είναι αυτό σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP;

Είναι το ίδιο όπως σε μια κανονική μοτοσυκλέτα, απλά δεν ανεβάζεις ταχύτητα και κρατάς το γκάζι τέρμα ανοιχτό. Φυσικά υπάρχει ο κόφτης αλλά τα να τον κρατάς στο όριο περιστροφής του για μεγάλο διάστημα δεν είναι καλό για τον κινητήρα .

Στη συνέχεια στην ερώτηση πόσο τον επηρέασε η ανακοίνωση ότι σταματάει τους αγώνες ο Rossi απάντησε.

Ήμουν και εγώ περίεργος να δω αν θα αλλάξει κάτι μέσα μου άλλα δεν αισθάνομαι διαφορετικά.  Για τον επερχόμενο αγώνα στόχος μου είναι να βελτιώσω συνολικά τις επιδόσεις μου, δεν είναι η καλύτερη πίστα για εμάς άλλα θα προσπαθήσουμε σκληρά για το καλύτερο.

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Raul Fernandez: Θα είμαι εκεί που θέλω το 2022; Όχι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα