• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Darryn Binder
Νέα 13/08/2021 - 11:44

Τα Grand Prix επέστρεψαν στην Αυστρία για τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο Red Bull Ring. Την αυλαία άνοιξαν οι αναβάτες της Moto3 με τις ΕΔ1.

Σε αυτές αναδείχθηκε ταχύτερος ο Darryn Binder, ο οποίος εξαρχής έδειξε να έχει ρυθμό, περνώντας τους Sergio Garcia και Pedro Acosta που ξεκίνησαν στην αρχή γράφοντας καλούς χρόνους.

Ο John McPhee βρέθηκε και αυτός για λίγο στην κορυφή, όπως και ο Dennis Foggia και ο Deniz Öncu. Όμως πέντε λεπτά πριν το τέλος, με τις τελευταίες επιθέσεις να ξεκινάνε, ο Pedro Acosta πέρασε μπροστά με 1:36.333, όμως στον αμέσω επόμενο γύρο, αρχικά ο Romano Fenati (1:36.320) και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Darryn Binder (1:36.215) ανέβηκαν στην πρώτη θέση.

Ο Darryn Binder παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος, με τον Fenati δεύτερο και τον Acosta τρίτο, με τους χρόνους που προαναφέρθηκαν. 

Τέταρτος ήταν ο μεγάλος άτυχος της προηγούμενης εβδομάδας, Deniz Öncu. Πολύ καλή απόδοση η πέμπτη θέση για τον rookie, Ιzan Guevara, μπροστά από τον Stefano Nepa. O Dennis Foggia ήταν απογοητευμένος με τον έβδομο καλύτερο χρόνο, αλλά βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από ότι στο ίδιο στάδιο την προηγούμενη εβδομάδα. Τον όγδοο καλύτερο χρόνο έκανε ο Sergio Garcia, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι John McPhee και Ayumu Sasaki.

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi - Ελπίζω ότι ο Vinales και η Yamaha θα τα βρούνε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα