• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Pramac Ducati
Για το 2022
Νέα 02/02/2022 - 16:54

Η σεζόν 2022 της Pramac Ducati ξεκινά και για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα θα ποντάρει τα πάντα στον Johann Zarco και τον Jorge Martìn, με την ελπίδα να επιβεβαιώσει και ίσως να επαναλάβει τα υπέροχα αποτελέσματα του 2021. Αλλά ακόμα κι αν οι αναβάτες είναι ίδιοι, η ομάδα της Τοσκάνης θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αποχώρηση του Francesco Guidotti, του πυλώνα του έργου  της Pramac στα MotoGP για δέκα χρόνια.

Η ομάδα του Paolo Campinoti έχει τους ώμους να αντέξει την απώλεια ενός βασικού συντελεστή όπως ο Guidotti, αλλά σίγουρα κάτι διαφορετικό θα υπάρχει στα pits αυτή τη σεζόν. Ο Claudio Calabresi ανέλαβε ως team manager και ο στόχος της ομάδας παραμένει να υποστηρίξει την πρόκληση της Ducati για τον τίτλο όσο το δυνατόν περισσότερο, και οι δύο αναβάτες θα μπορούν να βασίζονται σε ανανεωμένες GP22 ακριβώς ίδιες με αυτές που έχουν στη διάθεση τους οι Bagnaia και Miller της εργοστασιακής ομάδας.

Οι νέες μοτοσυκλέτες της Pramac Ducati αποκαλύφθηκαν σήμερα και είναι αρκετά εντυπωσιακές με νέες, μπλε, επιθετικές γραμμές πουσίγουρα ταιριάζουν στο στυλ των Johann Zarco και Jorge Martin.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ άλλη μια σεζόν με την Pramac Racing", δήλωσε ο Johann Zarco. "Η συνέχεια είναι σημαντική για τη βελτίωση και την υλοποίηση φιλόδοξων έργων. Έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση με την ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν. Ανυπομονώ να φύγω για δοκιμές και να ανέβω στη μοτοσυκλέτα. Θα είναι μια εξαιρετική σεζόν".

"Η περασμένη σεζόν ήταν η πιο έντονη της ζωής μου, μια διαδοχή πολύ δυνατών συναισθημάτων, στιγμές μεγάλης δυσκολίας αλλά και ακραίας ευτυχίας", ήταν τα λόγια του Jorge Martin. "Μαζί με την Pramac Racing έχουμε ξεκινήσει να χτίζουμε κάτι ξεχωριστό. Πέρυσι βάλαμε τις βάσεις, φέτος είμαστε έτοιμοι για σπουδαία πράγματα".

"Ο φετινός στόχος είναι να επιβεβαιωθούμε σε πολύ σημαντικά επίπεδα μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα της περασμένης σεζόν", ανέφερε ο Paolo Campinoti. "Το 2021 έδειξε ότι η σκληρή δουλειά, που συνδέεται με τον μεγάλο επαγγελματισμό των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα, φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η σχέση που δημιουργήσαμε με τον Johann και τον Jorge είναι ιδιαίτερη και οι βαθμολογίες μιλάνε από μόνες τους: Καλύτερη ανεξάρτητη ομάδα, καλύτερος ανεξάρτητος αναβάτης, rookie της χρονιάς, η καλύτερη σεζόν της Pramac Racing. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, περιμένουμε σπουδαία πράγματα".

"Είναι η πρώτη μου φορά ως Team Manager και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανεβάσω την Pramac Racing ακόμα πιο ψηλά", είπε ο Claudio Calabresi. "Είμαι σίγουρος ότι ο Johann και ο Jorge θα μας βοηθήσουν πολύ, ήδη το 2021 έκαναν εξαιρετική δουλειά. Φέτος η πρόκληση είναι συναρπαστική: να επιβεβαιωθούμε και να αναπτυχθούμε περαιτέρω. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε στους οπαδούς μας μεγάλη ικανοποίηση".

Δίτε εδώ το βίντεο της παρουσίασης: 

Επόμενο άρθρο »

Τί συνέβη με τον Pedrosa και το τεστ της Sepang;

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε το video με την Desmosedici GP22

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα