• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Aprilia συνεχίζει με ιδιωτική δοκιμή στη Sepang
Με Viñales και Savadori
Νέα 03/02/2022 - 17:15

Αφού σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο κατά τη διάρκεια του τριήμερου του Sepang Test, ο Maverick Viñales επέστρεψε στην πίστα στη Μαλαισία καθώς ο Ισπανός αναβάτης, μαζί με τον αναβάτη δοκιμών, Lorenzo Savadori, ολοκλήρωσαν μια ιδιωτική δοκιμή για την Aprilia.


Ο Savadori δοκίμαζε τόσο τη μοτοσυκλέτα του 2022 όσο και του 2021, ενώ ο Viñales είχε δύο μοτοσυκλέτες προδιαγραφών του 2022. Ο Aleix Espargaro αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην ιδιωτική ημέρα των δοκιμών, επιλέγοντας να ανακάμψει από το τριήμερο  για να είναι πλήρως έτοιμος για το επίσημο τεστ της Sepang το Σαββατοκύριακο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Aprilia Racing, Romano Albesiano, αποκάλυψε ότι η 2022 RS-GP είναι μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα. Η εισαγωγή αέρα, τα φτερά, το μπροστινό φέρινγκ, το πλαίσιο, η εξάτμιση και ο κινητήρας έχουν υποστεί αλλαγές. Είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να προσέξουμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν από τη σεζόν και θα είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε τόσο από τον Viñales όσο και από τον Espargaro για τη νέα μοτοσυκλέτα.

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Monster Energy Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Τί συνέβη με τον Pedrosa και το τεστ της Sepang;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα