• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Είμαι εδώ για να παλέψω για την νίκη
Νέα 19/03/2022 - 17:46

Η υπεράσπιση του τίτλου του Quartararo ξεκίνησε με δύσκολο τρόπο στο Qatar, όπου η έλλειψη πρόσφυσης  και ιπποδύναμης σήμαινε ότι προκρίθηκε στην 11η θέση και μπόρεσε να τερματίσει τον αγώνα μόνο ένατος.

Παρά τις δύσκολες ΕΔ1 και πολλά τεχνικά ζητήματα, ο αναβάτης της Yamaha ήταν πολύ πιο δυνατός στην Ινδονησία, παίρνοντας την pole position το Σάββατο για πάνω από δύο δέκατα του δευτερολέπτου.

"Ένιωσα υπέροχα, επιτέλους στο ρυθμό ενός γύρου, είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο καλά", είπε.

"Εδώ ένιωσα καλά από τις ΕΔ2 όταν έβαλα το μαλακό πίσω ελαστικό και στην πραγματικότητα στις ΕΔ4 είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έκανα 14, 15 γύρους στη σειρά και ο ρυθμός ήταν πολύ καλός και νομίζω ότι ήταν το πιο σημαντικό πράγμα να γίνουν αυτοί οι γύροι στη σειρά και να δούμε την αντοχή των ελαστικών".

"Είμαι πολύ χαρούμενος, περίμενα πολύ μεγαλύτερη φθορά στο πίσω μέρος και νιώθω υπέροχα".

Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει πώς ένιωθε την Yamaha του στη Mandalika σε σύγκριση με το Qatar, ο Quartararo είπε ότι οι δύο παράγοντες που τον βοήθησαν είναι η καλύτερη πρόσφυση στο πίσω μέρος και η έλλειψη μεγάλων ευθειών στην Mandalika.

"Υπάρχουν δύο πράγματα: δεν υπάρχουν τόσες πολλές ευθείες και υπάρχει πολύ υψηλότερο κράτημα", πρόσθεσε. "Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειαζόμαστε, περισσότερο από τις ευθείες, είναι το πίσω κράτημα (που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά). Οπότε, όταν το έχουμε αυτό, μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά γρήγοροι, αλλά όταν δεν έχουμε, υπάρχει μεγάλη πτώση".


"Δεν μπορούμε να έχουμε κάτι στη μέση, έτσι νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Όμως ένιωσα πολύ καλύτερα από ό,τι στο Qatar και μπορώ εδώ να παλέψω για το βάθρο και τη νίκη". 

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Αύριο πρέπει να επιτεθώ από την αρχή

« Προηγούμενο άρθρο

"Alex πήδα!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα