• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος το απόγευμα της Παρασκευής ο Somkiat Chantra
Νέα 27/05/2022 - 18:05

Ο Jake Dixon βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση για να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2 στο Gran Premio d'Italia Oakley αφού ο αναβάτης της Inde GASGAS Aspar Team ήταν ταχύτερος την πρώτη μέρα στην ιταλική πίστα. Μπορεί να μην κατάφερε να βελτιωθεί στις ΕΔ2, αλλά το 1:51.966 από το πρωί της Παρασκευής να είναι αρκετό για να τον κρατήσει στην πρώτη θέση των συνδυασμένων. Το ίδιο συνέβη και με τους Augusto Fernandez και Aron Canet, οι οποίοι κράτησαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με τους πρωινούς τους χρόνους. 


Ο Somkiat Chantra μετά την πτώση του στις ΕΔ1, αφού κρίθηκε ικανός να συνεχίσει από τους γιατρούς, κατάφερε να ανέβει στην κορυφή των ΕΔ2, με χρόνο 1:52.350, μπροστά από τους Augusto Fernandez και Pedro Acosta που, αν και δεν βελτίωσαν τους πρωινούς τους χρόνους, έδειξαν για άλλη μια φορά την ταχύτητά τους, ανεβαίνοντας στην πρώτη τριάδα. 


Ο Albert Arenas, μετά από ένα δύσκολο πρωινό, κατάφερε να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο των ΕΔ2, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Tony Arbolino λίγο πριν το τέλος. Ο Aron Canet, παρά το ότι δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως, πήρε την έκτη θέση το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ο Joe Roberts είχε μια σειρά καλών γύρων που τον έφεραν τελικά στην έβδομη θέση.


Ο Manuel Gonzalez έβαλε τον εαυτό του σε μια πολύ καλή όγοδη θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Sam Lowes και Fermin Aldeguer. 

Επόμενο άρθρο »

O Max Biaggi επίσημα θρύλος των MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα