• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Θα σκεφτώ μια επιστροφή στην Tech3
Αλλά δεν είναι η θέση των ονείρων μου
Νέα 27/05/2022 - 19:28

Ο Oliveira ξεκίνησε την καριέρα του στα MotoGP με την Tech3 το 2019, γράφοντας ιστορία για τη γαλλική ομάδα με δύο νίκες το 2020.

Αυτή η επιτυχία ώθησε τον Oliveira στην εργοστασιακή ομάδα της Red Bull KTM μαζί με τον Brad Binder για το 2021, όπου ο Πορτογάλος πήρε δύο ακόμη νίκες.

Ωστόσο, τα αποτελέσματά του ήταν ασταθή, αφήνοντας τον Oliveira μόλις 14ο συνολικά στην περσινή βαθμολογία και στην 11η θέση μέχρι στιγμής το 2022, με τον Πορτογάλο αναβάτη να μην έχει σημειώσει βαθμούς σε 3 από τους 7 αγώνες.


Ο Binder, όγδοος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι επί του παρόντος ο μόνος αναβάτης της KTM που έχει επιβεβαιωθεί για την επόμενη σεζόν και στο Mugello ο Pit Beirer είπε στο Jack Appleyard της Dorna ότι το εργοστάσιο συνομιλεί με τους Alex Rins, Pol Espargaro και Jack Miller.

Εάν φτάσουν ένα ή περισσότερα από αυτά τα ονόματα, είναι πιθανό να ζητηθεί από τον Oliveira να ανοίξει δρόμο και να επιστρέψει στην Tech3.


"Θα αποφασίσουμε αργότερα ποιος αναβάτης θα είναι πού", είπε ο Beirer. "Είπαμε στον Oliveira ότι η KTM θα του κάνει μια προσφορά για το 2023, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μετακομίσει στην Tech3. Δεν ήταν πολύ χαρούμενος, αλλά θέλει να μείνει στην KTM".

Αφού ολοκλήρωσε τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στην 14η θέση, ο Oliveira επιβεβαίωσε: "Αυτή η επιστροφή στην Tech3 ήταν κάτι που μου προσφέρθηκε αυτή την εβδομάδα. Θα το σκεφτώ, αλλά δεν θα είναι η θέση των ονείρων μου".

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

O Max Biaggi επίσημα θρύλος των MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα