• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aurora Angelucci η μόνη γυναίκα Team Manager του MotoGP
Νέα 03/03/2023 - 15:11

Μια από τις πιο νευραλγικές θέσεις σε μια αγωνιστική ομάδα, είναι αυτή του Team Manager και τώρα μια γυναίκα παίρνει αυτή τη σημαντική θέση σε μια ομάδα στην Μoto 3. Υπήρξε μέχρι πρόπερσι η Milena Koerner που είχε την αντίστοιχη θέση στην Moto 2 και στην ομάδα της MV Agusta, όμως η Γερμανίδα έχασε τη θέση της και πέρυσι στον ανδροκρατούμενο χώρο του MotoGP η μόνη γυναίκα σε υψηλή θέση ήταν η Aurora Angelucci στην ομάδα ΜΤΑ, σε συμβουλευτικό ρόλο του ιδιοκτήτη της ομάδας Alessandro Tonucci, που είχε και το ρόλο του Αγωνιστικού Διευθυντή. Η Aurora βοήθησε με την παρουσία της στην ομάδα στο να δημιουργηθούν θέσεις σε αγώνες τοπικών Πρωταθλημάτων - όπως του Ιταλικού - για γυναίκες οδηγούς, όπως και θέσεις σε άλλα τμήματα αγωνιστικών ομάδων. 

Έτσι η Aurora ήδη έγραψε ιστορία πέρυσι σε μια συμμετοχή στην κατηγορία Moto3, στον Αγώνα της Aragon, όπου η έκτακτη συμμετοχή της ομάδας έγινε από μια πλήρως γυναικεία ομάδα. Έστω ως “έκτακτη” Team Manage, απέδειξε κάτω από πίεση ότι μπορεί να τα καταφέρει και φέτος η ΜΤΑ της δίνει την ευκαιρία για όλη τη σεζόν. 

Η MTA Italia μπήκε στην Moto3 για πρώτη φορά το 2013 και τώρα συμμετέχει και στα JuniorGP, στο CIV, και στα Minimoto, ώστε να “βγάλει” τους οδηγούς της επόμενης γενιάς. 

Φέτος η ομάδα έχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τους Ivan Ortola #48 και Stefano Nepa #82, με μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ. 

Η Aurora Angelucci (Team Manager και Angeluss CEO) δήλωσε: “Είμαι πραγματικά ευχαριστημένη που ξεκινάω αυτή τη νέα περιπέτεια. Είναι μια μεγάλη ευθύνη, ένας κύριος ρόλος στην ομάδα, αλλά προσβλέπω σε αυτό. Θέλω να δώσω ελπίδα ότι όλα είναι δυνατά, παρά τις προκαταλήψεις. 

Ο στόχος της ομάδας φέτος είναι η δεκάδα. Πιστεύω στους Stefano και Ivan, και σε όλη την ομάδα που θα βρίσκεται μαζί μου σε αυτήν τη συναρπαστική περιπέτεια”.


Να της ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία και θα είμαστε εκεί στο paddock του MotoGP για να παρακολουθούμε την προσπάθεια αυτή.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν V4

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Ινδονησία ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα