• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της GASGAS Factory Racing Tech3
Για το 2023
Νέα 04/03/2023 - 22:26

Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του Πρωταθλήματος του 2023, η GASGAS Factory Racing Tech3 αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες GASGAS RC16 της και τους αναβάτες της για την ερχόμενη σεζόν. 


Οι Pol Espargaro και Augusto Fernandez πρωταγωνιστούν με την κατακόκκινη GASGAS RC16 σε μια συγκέντρωση καλεσμένων, μέσων ενημέρωσης και οπαδών της GASGAS καθώς η ομάδα ετοιμάζεται για την παρθενική της σεζόν στα MotoGP.

Ο Espargaro μπαίνει στον δέκατο χρόνο του στα MotoGP έχοντας βρεθεί στο βάθρο τουλάχιστον μια φορά στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε σεζόν και φέρνει την εμπειρία του να έχει αγωνιστεί για δύο άλλους κατασκευαστές. Έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP με την ομάδα Tech3 στην οποία έμεινε από το 2014 έως το 2016. 
Ο Fernandez είναι ο μοναδικός rookie στην κατηγορία, αλλά έχει αυτοπεποίθηση μετά την επιτυχία του στη Moto2 του '22 και έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια προσαρμογής στην ταχύτερη και πιο περίπλοκη τεχνολογία MotoGP στις δοκιμές μέχρι στιγμής.

Η GASGAS πέτυχε διεθνή αναγνώριση και διάκριση ως κατασκευαστής μοτοσυκλετών Trial που κερδίζαν Πρωταθλήματα. Στη συνέχεια, η εταιρία καθιερώθηκε στο AMA Supercross, το MXGP, το Enduro και το ράλι DAKAR τις τελευταίες τρεις σεζόν και κέρδισε το Πρωτάθλημα στην Moto3 το 2022 – χάρη στην κυρίαρχη ομάδα Aspar Racing Team και το αστέρι της, Izan Guevara.

 

Pol Espargaro


"Αισθάνομαι ότι επιστρέφω στις ρίζες μου. Με την Tech3 και τα νέα χρώματα έχουμε μια "διάθεση" GASGAS: φιλική, κοντά στους ανθρώπους και είμαστε πραγματικά σκληρά εργαζόμενοι, οπότε πιστεύω ότι αν παλέψουμε και πιέσουμε μαζί ως μια ομάδα θα είμαστε εκεί. Θα είμαστε ακριβώς στην κορυφή. Νομίζω ότι οι δυνατότητες είναι υψηλές σε αυτή τη μοτοσυκλέτα. Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε γιατί το επίπεδο στα MotoGP αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά υψηλό, αλλά νομίζω μπορούμε να το φτάσουμε. Στη Valencia, στην πρώτη δοκιμή ένιωσα το DNA της μοτοσυκλέτας και όταν ταιριάζει με το δικό σου DNA σε κάνει να νιώθεις τόσο καλά! Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδόν έτοιμη να αγωνιστεί για κάτι πραγματικά υπέροχο φέτος".

 

Augusto Fernández


"Λοιπόν, πηδάω στα MotoGP με αυτή τη σιγουριά ότι είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και είναι καλό, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω όσον αφορά τις θέσεις. Ανυπομονώ να είμαι ανταγωνιστικός σύντομα και να προσπαθήσω να είμαι στη μάχη με τον ομόσταυλό μου. Νομίζω ότι αντιμετωπίζω την πιο σημαντική χρονιά της καριέρας μου, αλλά ξέρω ότι πρέπει να κάνω υπομονή. Ανακαλύπτω όλα όσα σημαίνει να είσαι αναβάτης MotoGP, εργοστασιακός αναβάτης. Αλλά είναι καλό να βλέπεις πόσους ανθρώπους έχεις πίσω σου και όχι μόνο την ομάδα σου, όλο το εργοστάσιο που σε περιμένει, εσένα και τα αποτελέσματά σου. Η Πορτογαλία έρχεται σύντομα, ανυπομονώ πραγματικά και είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: το ντεμπούτο μου στα MotoGP. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω άλλο".


Hervé Poncharal

"Είμαι στα MotoGP για αρκετό καιρό και έχω ζήσει αρκετές σεζόν και κάθε νέα σεζόν είναι πάντα μια πολύ συναρπαστική στιγμή. Το να το κάνω με την GASGAS σημαίνει πολλά για μένα γιατί ακολουθώ αυτή την εταιρία από τότε που ξεκίνησε στο Trial - λατρεύω το όνομα - και είμαι ενθουσιασμένος. Πάντα πιστεύουμε ότι η εμπειρία και η νεότητα είναι ένας καλός συνδυασμός. Είμαι σίγουρος ότι ο Pol είναι χαρούμενος που επέστρεψε και το να έχουμε τον Augusto μαζί μας είναι κάτι πολύ συναρπαστικό γιατί είναι πάντα τέλειο να έχεις για rookie αναβάτη τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε θετικές εντυπώσεις, κόκκινες εντυπώσεις!".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Ινδονησία Αγώνας Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Rivola: Πρέπει να οριστεί ανώτατος αριθμός ομάδων ανά κατασκευαστή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα