• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Μπορώ να οδηγήσω με πιο φυσικό τρόπο
Πήρα το ίδιο ρίσκο που θα έπαιρνα σε έναν κανονικό αγώνα
Νέα 25/03/2023 - 21:19

Ξεκινώντας από την pole μετά από μια εντυπωσιακή απόδοση στις κατατακτήριες, ο Marc Marquez προηγήθκε στα πρώτα στάδια του αγώνα Sprint και τελικά τερμάτισε στην τρίτη θέση, αφού είχε φτάσει σε μια στιγμή να είναι 5ος.

Στην απόδοση αυτή του Marquez βοήθησε το γεγονός ότι είναι πλήρως σε φόρμα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.


"Σχετικά με τη φυσική μου κατάσταση, νιώθω έτοιμος, νιώθω εντάξει. Ήταν η κύρια διαφορά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια", ανέφερε ο Marc Marquez.

"Τώρα, αν δεν είμαι σε θέση να φτάσω (στο αποτέλεσμα που θέλω) με το ταλέντο ή την απόδοση που έχουμε, τότε μπορώ να οδηγήσω με πιο φυσικό τρόπο και μπορώ να κερδίσω από αυτό. Αυτό σημαίνει περισσότερο ρίσκο, αλλά τώρα μπορώ να το κάνω".

Όσο για το πακέτο που του έχει δώσει η Honda, ο Marquez πρόσθεσε: "Έχω ό,τι έχω και τώρα είμαστε μαζί. Πρέπει να συνεργαστούμε, η Honda και εγώ. Δεν κερδίζουμε τίποτα με το να παραπονιόμαστε για αυτό".


"Δεν ξέρω πού ήταν οι άλλες Honda σήμερα, αλλά εγώ έχω αυτή τη μοτοσυκλέτα, αυτό το πακέτο και πρέπει απλώς να βρω τον τρόπο".

"Μερικές φορές όχι με τον καλύτερο τρόπο, όπως σήμερα το πρωί, ή με τον πιο ευγενικό τρόπο, αλλά αυτός είναι ένας αγώνας και προσπαθώ να επιβιώσω. Το να προσπαθείς να επιβιώσεις σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεις και να παίρνεις το καλύτερο ανά πάσα στιγμή".


"Σήμερα βέβαια ήμουν κάπως ήρεμος (στον αγώνα Sprint). Στην αρχή ήμουν επιθετικός, αλλά μετά ήρεμος γιατί η θέση μου ήταν καλύτερη από ό,τι περίμενα και ο κύριος στόχος ήταν η πεντάδα".

"Βήμα-βήμα άρχισα να χάνω κάποιες θέσεις και ήμουν ξανά επιθετικός, αλλά ήταν λίγο πολύ το ίδιο ρίσκο που θα έπαιρνα σε έναν κανονικό αγώνα".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Πρέπει να είσαι επιθετικός για να προσπεράσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Κάταγμα στην κλείδα για τον Bastianini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα