• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Αυτή τη χρονιά θα ήταν πιο δύσκολα για τον Marquez εδώ
Η Honda δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες
Νέα 14/04/2023 - 13:16

Ο Pecco Bagnaia φτάνει στο Austin με στόχο να γυρίσει μια νέα σελίδα μετά το λάθος του στον αγώνα της Αργεντινής. Παρά τη δεύτερη θέση του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, υπάρχει σιγουριά από την πλευρά του ότι αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προχωρήσει και το πιστεύει!


"Στην Αργεντινή έμαθα ότι το βρεγμένο είναι πιο ολισθηρό από μια στεγνή πίστα", αστειεύτηκε ο Bagnaia. "Eίναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη πριν από δύο εβδομάδες. Ωστόσο, η Αργεντινή ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να σκεφτούμε το Austin. Δεν είναι ακόμη η ώρα να σκεφτούμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ακόμα κι αν πρέπει να αποφύγουμε τα πολλά ρίσκα".


"Φυσικά, είμαι απογοητευμένος με αυτό που συνέβη στον τελευταίο αγώνα, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που ένιωσα τόσο καλά στο βρεγμένο και απλά προσπαθούσα να επεκτείνω το προβάδισμά μου έναντι του Alex χωρίς να κάνω κάτι εξαιρετικό. Αλλά τώρα είναι ώρα να προχωρήσουμε και ανυπομονώ να ξεκινήσω εδώ στο Τέξας".

Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση από την πλευρά του Bagnaia.

"Είμαι πεπεισμένος ότι φέτος θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Νομίζω ότι οι δύο πρώτοι τομείς μπορούν να βοηθήσουν την Ducati να είναι ανταγωνιστική. Μάλιστα, η GP23 είναι πιο ευκίνητη σε σχέση με την GP22, με την οποία υπέφερα στο φρενάρισμα".


Αυτή τη στιγμή, επικεφαλής του Πρωταθλήματος είναι ο Marco Bezzecchi, ο οποίος είχε δείξει πολύ καλό ρυθμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της σεζόν.

"Όλοι αναγνωρίζουν το ταλέντο και την ταχύτητά του. Τώρα, ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να αναφέρω ονόματα και δεν βάζω καν το δικό μου στη λίστα των διεκδικητών του τίτλου. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, γνωρίζοντας ότι ο Bezz θα είναι δυνατός. Σίγουρα, αν έπρεπε να διαλέξω έναν από τους διεκδικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, θα προτιμούσα να είναι από την Ακαδημία".

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 2 πολύ δυνατοί αναβάτες σε αυτή την πίστα θα είναι απόντες. Ο Marc Marquez, 7 φορές νικητής στην C.O.T.A. και ο Enea Bastianini, που κέρδισε πέρυσι.

"Ο Marc θα ήταν ένα από τα φαβορί αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και ο Enea. Ωστόσο, είναι δύσκολο να καταλάβουμε το επίπεδο χρόνο με το χρόνο, γιατί οι δυνατότητες της Honda δεν είναι πια οι ίδιες με πριν από μερικά χρόνια, ενώ η Ducati έχει αναπτυχθεί. Ίσως θα ήταν πιο δύσκολο για τον Marc να είναι ανταγωνιστικός από ό,τι στο παρελθόν, ακόμα κι αν σίγουρα θα πάλευε για τη νίκη, δεδομένου ότι έχει μια τρελή απόδοση σε αυτή την πίστα. Το ίδιο και ο Enea, που έδειξε τρομερές δυνατότητες πέρυσι".

Μια τελευταία σκέψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2022, αφορούσε τη νέα μορφή των Grand Prix.

"Μου αρέσει! Το Σάββατο είναι η πιο δύσκολη μέρα ολόκληρου του Σαββατοκύριακου, δεδομένου ότι έχουμε τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε, αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε".

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ο αγώνας Sprint είναι χρήσιμος

« Προηγούμενο άρθρο

Συμπληρώνοντας το απουσιολόγιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα