• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Agostini: O Marquez πρέπει να κάνει υπομονή στη Honda
Νέα 19/05/2023 - 10:42

 

Ο Marc Marquez έχει καταφέρει να έχει εκπληκτικές επιδόσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν πάνω σε μια "δύσκολη" Honda, αφού πήρε την pole position στο Portimao και τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες στο Le Mans, πριν συνεχίσει να αγωνίζεται για το βάθρο και στους δύο γύρους. Ωστόσο, το ταλέντο του Marquez δεν κατάφερε ακόμα να υπερνικήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Honda, όπως έκανε ο Alex Rins στην COTA.

Η Ducati, η Aprilia και η KTM παραμένουν πολύ πιο σταθερές μοτοσυκλέτες, τόσο όσον αφορά τις επιδόσεις όσο και το «περιθώριο λάθους» που είναι κάτι που είναι πρόβλημα για τους αναβάτες της Honda.

Ο Marquez και ο Joan Mir έχουν υποστεί ένα σημαντικό αριθμό πτώσεων ήδη σε πέντε γύρους - με τον Marquez να χάνει 3 Grand Prix λόγω τραυματισμού, ενώ ο Rins έχει επίσης βρεθεί στην αμμοπαγίδα μερικές φορές.

Αλλά ο Giacomo Agostini, ο οποίος είναι 15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δεν βλέπει τη Honda να είναι τόσο μακριά και πιστεύει ότι ο Marquez θα πρέπει να παραμείνει με τον Ιάπωνα κατασκευαστή και μετά την επόμενη σεζόν.

"Η Honda είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο", είπε ο Agostini στο Marca.com. "Δεν είναι εύκολο να αφήσεις τη Honda, δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή η Honda υποφέρει, όπως και η Yamaha, αλλά αυτά κάνουν κύκλους. Μπορεί να έρθει η ώρα...".

"Δεν μπορούν όλοι να αγωνιστούν με Ducati. Υπάρχει η Aprilia ή η KTM, που είναι επίσης πολύ δυνατές. Είναι δύσκολες αποφάσεις. Είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις".

"Επίσης, για παράδειγμα, η Ducati έχει ήδη πολλούς αναβάτες. Και αναβάτες που κερδίζουν. Δεν τον χρειάζονται. Είναι αλήθεια ότι θα ήθελαν να τον έχουν, αλλά έχουν ήδη ανθρώπους που κερδίζουν και δεν είναι σωστό να αλλάξουν αυτούς που ήδη κερδίζουν".

"Είμαι πεπεισμένος ότι και η Honda και η Yamaha θα φτάσουν κοντά. Στην πραγματικότητα, θα γίνουν ίσοι, γιατί είναι ήδη κοντά.Είναι σχεδόν εκεί, θα φτάσουν. Ο Marc πρέπει να κάνει υπομονή. Θα υποφέρει λίγο, αλλά μετά την καταιγίδα ο ήλιος ανατέλλει. Θα δούμε...".

Επόμενο άρθρο »

Tardozzi: Λευκή επιταγή στον Bastianini

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Η καλύτερη μοτοσυκλέτα που έχω οδηγήσει στη ζωή μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα