• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tardozzi: Λευκή επιταγή στον Bastianini
Μέχρι ο Bagnaia να χρειαστεί βοήθεια στο Πρωτάθλημα
Νέα 19/05/2023 - 13:34

Ο Enea Bastianini, ο οποίος υπέγραψε με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati μετά από μια εκπληκτική σεζόν το 2022 με την Gresini, είδε την πρώτη του χρονιά δίπλα στον Παγκόσμιο  Πρωταθλητή, Francesco Bagnaia, να επηρεάζεται από έναν τραυματισμό στον ώμο που συνεχίζει να τον κρατάει εκτός δράσης.

Μιλώντας στο podcast του GPOne.com - Bar Sport - ο Davide Tardozzi αναφέρθηκε στην αναμενόμενη επιστροφή του Bastianini στο Mugello τον επόμενο μήνα.

"Πραγματικά ελπίζουμε ότι ο Enea θα επιστρέψει στο Mugello, είναι σχεδόν βέβαιο, αλλά θα αποφασίσουμε μετά τον τελευταίο έλεγχο που θα κάνει τη Δευτέρα πριν από το Ιταλικό Grand Prix".

"Δεν θα είναι στο 100% των δυνατοτήτων του, γιατί το πρόβλημα με την ωμοπλάτη είναι πολύ περίπλοκο. Περιλαμβάνει νεύρα και μύες. Πιστεύω και ελπίζω ότι μπορεί να αγωνιστεί και να κερδίσει βαθμούς".

Ακόμα και αν ο Bastianini ολοκληρώσει το Σαββατοκύριακο του Mugello και κερδίσει βαθμούς, ο Ιταλός είναι πιθανό να βρίσκεται πίσω από την κορυφή γύρω στους 100 βαθμούς ή και περισσότερους.

Και με τον Bagnaia να είναι διεκδικητής του τίτλου αυτή τη στιγμή, ενάντια σε αναβάτες όπως ο Bezzecchi και ο Binder, μπορεί ο Bastianini να χρειαστεί να δώσει μια χείρα βοηθείας στον ομόσταυλό του καθώς προχωρά η σεζόν.

"Η διαφορά του Enea μετά το Mugello θα είναι πολύ μεγάλη, σίγουρα πάνω από 100 βαθμούς, οπότε θα έχουμε το καθήκον να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς".

"Τότε, στους τελευταίους αγώνες θα δούμε πώς θα είναι το πρωτάθλημα και θα δούμε αν θα είναι σωστό να ζητήσουμε από τον Enea να βοηθήσει τον Pecco. Μέχρι τότε, ο Bastianini θα έχει λευκή επιταγή".

Επόμενο άρθρο »

Mir: Ψυχικά σε καταστρέφει

« Προηγούμενο άρθρο

Agostini: O Marquez πρέπει να κάνει υπομονή στη Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα