• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 Αγώνας
Νίκη Arbolino μετά από διακοπή με κόκκινη σημαία
Νέα 22/10/2023 - 06:23

Ο αγώνας της Moto2 ξεκίνησε με ανατροπές πριν καν σβήσουν τα φώτα, καθώς ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Pedro Acosta, έπεσε κατά το γύρο παρατήρησης και αναγκάστηκε να ξεκινήσει τον αγώνα από την τελευταία θέση. 


Όταν έσβησαν τα φώτα, ήταν ο Aron Canet που κατάφερε να στρίψει πρώτος, όμως αμέσως τον πέρασαν οι δύο αναβάτες της Boscoscuro, Αlonso Lopez και Fermin Aldeguer, με τον Tony Arbolino να ορμάει και αυτός στην τρίτη θέση, αφήνοντας τον Canet τέταρτο. 


Ο Lopez δεν θα κρατούσε για πολύ την πρώτη θέση, καθώς άνοιξε το γκάζι λίγο νωρίτερα στην έξοδο της τέταρτης στροφής και βρέθηκε στο έδαφος. Ο Arbolino έχασε χρόνο πρσπαθώντας να τον αποφύγει και μπροστά του βρέθηκαν οι Sergio Garcia και Filip Salac. 


Eν τω μεταξύ πιο πίσω ο Acosta είχε αρχίσει να ανεβαίνει θέσεις, φτάνοντας αρκετά σύντομα κοντά στους βαθμούς. 


H πρωτοκαθεδρία του Garcia τελείωσε με την πτώση του Ισπανού, με τον Arbolino, ο οποίος είχε δυνατό ρυθμό και πλησίαζε έτσι και αλλιώς τον Garcia, να περνάει πρώτος και να ανοίγει τη διαφορά. Ταυτόχρονα με τον Garcia έπεσε και ο Salac που ερχόταν λίγο πιο πίσω. 


Καθώς οι γύροι περνούσαν, ο Arbolino είχε ανοίξει τη διαφορά στα 15 δευτερόλεπτα, κάτι στο οποίο συνέβαλλαν και οι πτώσεις των Sam Lowes και Jake Dixon, ενώ ο Acosta ήταν πλέον ένατος. 
Με 14 γύρους να απομένουν, οι αγωνοδίκες διέκοψαν τον αγώνα με κόκκινη σημαία λόγω των καιρκών συνθηκών και ο αγώνας δεν ξαναξεκίνησε, δίνοντας μισούς βαθμούς στους συμμετέχοντες. 
Ο Arbolino πήρε τη νίκη, με τον Canet να είναι δεύτερος, έχοντας περάσει πριν λίγο τον Aldeguer. O Jeremy Alcoba τερμάτισε στην 4η θέση, μπροστά από τον Joe Roberts. 


O Izan Guevara πήρε τον καλύτερο τερματισμό της καριέρας του στη Moto2 με την 6η θέση, ενώ πίσω του ήταν ο νικητής του Motegi, Somkiat Chantra. 


Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Bo Bendsneyder, Pedro Acosta και Marcos Ramirez. 

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώθηκε ο Αγώνας Sprint της Αυστραλίας λόγω καιρού

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα