• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στατιστικά και αριθμοί μετά το GP της Αυστρίας
Αγώνες 18/08/2024 - 19:07

25 – Η νίκη του Francesco Bagnaia είναι η 25η του στην κορυφαία κατηγορία, που σημαίνει ότι ισοδυναμεί με τον θρύλο του MotoGP™️ Kevin Schwantz στη 10η θέση στη λίστα των αναβατών με τις περισσότερες νίκες στην πρώτη κατηγορία.

24 – Ο Jorge Martin τερμάτισε 2ος για το 24ο βάθρο του στο MotoGP™️, όλα με την Ducati. Τώρα είναι μόνος στην 4η θέση στη λίστα των αναβατών της Ducati με τα περισσότερα βάθρα στην κατηγορία, πίσω από τους θρύλους του MotoGP™, Andrea Dovizioso (40) και Casey Stoner (42), με τον Bagnaia να βρίσκεται στην κορυφή στα 44.

17 – Με τον Bagnaia να κερδίζει μπροστά από τον Martin και τον Enea Bastianini, αυτό είναι το 17ο πλήρες βάθρο με Ducati στο MotoGP™️, ισοδυναμώντας με τη Honda ως κατασκευαστές με τα περισσότερα πλήρη βάθρα στο MotoGP™️ (1-2-3 τερματισμοί).

15 – Ο Bastianini τερμάτισε 3ος για το 15ο του βάθρο στο MotoGP™️, όλα με την Ducati. Τώρα ισοβαθμεί με τον Johann Zarco στην 7η θέση στη λίστα των αναβατών της Ducati με τα περισσότερα βάθρα στην κατηγορία, πίσω από τον Jack Miller (21 βάθρα).

9 – Η νίκη για τον Bagnaia είναι η 9η της Ducati στο Red Bull Ring, που είναι πλέον η πιο επιτυχημένη πίστα της Ducati στο MotoGP™️, μπροστά από τη Lusail (8 νίκες).

8 – Αυτό είναι το 8ο βάθρο στη σειρά που «κλειδώνει» η Ducati – επεκτείνοντας το ρεκόρ για οποιονδήποτε κατασκευαστή.

7 – Ο Bagnaia κέρδισε την 7η νίκη του στο Grand Prix μέχρι στιγμής φέτος και ισοφάρισε το μέγιστο αριθμό νικών που έχει λάβει ποτέ σε μία μόνο σεζόν MotoGP™️ (από το 2022 και το 2023). Τώρα οδηγεί το Πρωτάθλημα με πλεονέκτημα 5 βαθμών έναντι του Jorge Martin.

4 – Το Red Bull Ring έγινε η 4η διαφορετική πίστα όπου ο Bagnaia έχει τρεις νίκες, μαζί με τη Jerez, Mugello και Assen, στις οποίες νίκησε τρεις φορές στη σειρά τα τελευταία τρία χρόνια.

« Προηγούμενο άρθρο

Η μάχη ξεκινά από την αρχή:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα