• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η εντυπωσιακή Vyrus 986 Μ2, για την Moto2
Μια Ιταλική πρόταση που μπορεί να πάει μπροστά
Νέα 22/01/2011 - 14:37

Η Vyrus είναι μια εταιρία από την περιοχή Rimini, κοντά στην πίστα του Misano, με επικεφαλής τον Ascanio Rodorigo. Στην πρόσφατη έκθεση της Verona παρουσίασε μια έκδοση για την Moto2, τις ιδέας που ήδη έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν, με την κατάργηση του πιρουνιού. 

Υπάρχουν εκδόσεις με διάφορους κινητήρες Ducati, όμως η νέα Vyrus 986 M2 – όπως είναι το επίσημο όνομά της – βασίζεται στον κινητήρα της Honda CBR600RR και σύμφωνα με τον Rodorigo, θα έχει μια ενδιαφέρουσα και προσιτή τιμή για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV (Italian National Championship), στο οποίο – όπως και στο Ισπανικό – επιτρέπεται η συμμετοχή μοτοσυκλετών της Moto2.

Επίσης τον Μάρτιο του 2011 θα δούμε και μια έκδοση δρόμου του συγκεκριμένου μοντέλου!

Δουλεύουν λοιπόν τα μυαλά των Ιταλών και παρουσιάζουν δουλειές αξιόλογες, που μπορεί να αποδειχθούν στην πράξη καλύτερες από τις μέχρι τώρα καθιερωμένες λύσεις που έχουμε δει στη νέα κατηγορία. Το δυσάρεστο για τους Έλληνες είναι ότι ένα αντίστοιχα πρωτοποριακό – ίσως και αρκετά περισσότερο – τόλμημα που ξεκίνησε πριν ένα περίπου χρόνο, έχει μείνει προς το παρόν στα χαρτιά, αφού η έλλειψη χρηματοδότησης και πόρων άφησε τα δικά μας μυαλά με τις ιδέες τους κλεισμένες μέσα και όχι να μετουσιώνονται σε χαρτί και κατασκευές.

Ελπίζουμε να βγούμε σύντομα από την κρίση και να δούμε και την αντίστοιχη Ελληνική πρόταση και γιατί όχι με Έλληνα οδηγό, να βέβαια η ΕΛΠΑ και ο Σ.Ο.Α.Μ. προβλέψουν και επιτρέψουν τις μοτοσυκλέτες της Moto2 και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Mahindra στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Andrea Dovizioso θα φοράει κράνος της Airoh

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα