• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβάτες Honda: «Καλώς αναβλήθηκε το Ιαπωνικό GP»
Οι Stoner, Pedrosa, Dovizioso συμφωνούν με την απόφαση
Νέα 18/03/2011 - 15:45

Οι Casey Stoner, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso σε δηλώσεις τους υποστήριξαν την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας να αναβληθεί η διεξαγωγή του Ιαπωνικού Grand Prix για τις 2 Οκτωβρίου εξαιτίας του σεισμού και του τσουνάμι στη χώρα.

 

Ο Casey Stoner (φωτογραφία) τόνισε ότι είναι δύσκολο να μετέχει σε έναν αγώνα γνωρίζοντας την καταστροφή που έχει συμβεί στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και επεσήμανε:

«Οι εικόνες της καταστροφής είναι μπροστά μας συνεχώς. Όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε για να δώσουμε λίγη χαρά στους υπαλλήλους της Honda».

 

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Pedrosa:

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε στην Ιαπωνία. Είμαι στην Honda από την αρχή της καριέρας μου και έχω πολλούς Ιάπωνες φίλους. Η σκέψη μου είναι με τους ανθρώπους που έχουν πληγεί και ελπίζω να διορθωθούν σύντομα τα πράγματα εκεί».

 

Ο Dovizioso δήλωσε σχετικά:

«Συμφωνώ με την απόφαση. Αν δούμε την έκταση των ζημιών που έχουν συμβεί ακόμα και η σκέψη για διεξαγωγή του Ιαπωνικού αγώνα στην προγραμματισμένη ημερομηνία θα ήταν άσκοπη. Αυτό που προέχει τώρα είναι να περιθάλψουν τους τραυματισμένους και να συνέλθουν από το χτύπημα».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Live: Xαρούμενος ο Rossi με την 5η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: «Ο Stoner είναι το φαβορί φέτος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα