• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Harley-Davidson Street 500 / Street 750
Οι πρώτες νέες της μοτοσυκλέτες εδώ και 13 χρόνια!
Τεστ-Μοντέλα 05/11/2013 - 15:35

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούσαν φήμες για μοτοσυκλέτες χαμηλότερου κυβισμού από τη Harley-Davidson, ειδικά αφότου η αμερικάνικη φίρμα άρχισε να κοιτάει πιο σοβαρά τις αναδυόμενες αγορές.

 

Με χώρες όπως η Ινδία, που τα 500cc θεωρούνται πάρα πολλά κυβικά, η στρατηγική της Harley-Davidson έπρεπε να αναπροσαρμοστεί, κάτι που έγινε. Με την ανακοίνωση των δυο νέων της μοτοσυκλετών - Street 500 και Street 750 - η Harley-Davidson δείχνει έτοιμη για τις νέες αγορές και αυτήν ακριβώς τη διάθεσή της έκανε γνωστή αυτή την εβδομάδα στο Μιλάνο.

 

Στην "καρδιά" των δυο νέων μοτοσυκλετών είναι ο υδρόψυκτος Revolution X κινητήρας, ενώ και τα δυο μοντέλα εμπίπτουν στο "Dark Custom" στυλ, όπως το ονομάζει η εταιρεία. Πρόκειται για δυο νέες μοτοσυκλέτες από τη Harley, κάτι που είχαμε να δούμε εδώ και 13 χρόνια!

 

"Αυτές είναι οι δυο νέες μοτοσυκλέτες που προστίθενται στην Dark Custom γκάμα μας, που μας έκανε τη νούμερο ένα φίρμα στις νέες ηλικίες των Η.Π.Α. τα τελευταία πέντε χρόνια", δήλωσε ο Matt Levatich, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Harley-Davidson Motor Company.

 

"Τόσο η Street 500, όσο και η Street 750 σχεδιάστηκαν με βάση προτάσεων από την αλληλεπίδραση μας με χιλιάδες νέους από όλο τον κόσμο. Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι ένας από τους βασικότερους μοχλούς στη διαδικασία εξέλιξης των προϊόντων μας, είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας!" πρόσθεσε.

 

Τα δυο αυτά μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από το καλοκαίρι του 2014 σε Αμερική, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ινδία, ενώ την επόμενη χρονιά θα προστεθούν στη λίστα και άλλες χώρες.

 

Δείτε κι ένα σχετικό video που ανέβασε η εταιρεία στο youtube:

 

Επόμενο άρθρο »

EICMA 2013: BMW S1000R

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε στην Γαλλία Dunlop Sportsmart2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα